Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 14 éves fiú az anyja képei...

14 éves fiú az anyja képei alá irogatja: szeretlek, angyal vagy, csodálatos vagy, szép vagy, imádlak Csak nekem furcsa ez?

Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 16:07
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem nem természetes. Lassan abba a korba lép, amikor már önállóan kell döntést hoznia és ez nehezére fog esni miattad. Rosszul neveled(ted), csak reménykedhetsz, hogy megváltozik.
2016. nov. 1. 16:34
 12/39 anonim ***** válasza:
33%

10-es!

Az "angyal vagy, imádlak, szép vagy, csodálatos vagy" azért ez egy picit annál több!

Ez bizony beteges!

Ennek jóformán már a hozzá hasonló korú lánnyal (akivel sajnos nem jár, mert marad az anyja), annak kéne ilyeneket mondania! De az anyjába szerelmesnek lenni, és szexuális célozgatásokat tenni, na ez a beteg!

2016. nov. 1. 16:41
 13/39 anonim ***** válasza:
85%

hogy lehet ilyen csinálni 2016-ban amikor minden tizenéves iszik cigizik drogozik bandába verődik, egyesek még gyilkolnak is!

ez valóban beteges, nem jó így kilógni a sorból.

kezeltetni kell.

2016. nov. 1. 16:43
 14/39 A kérdező kommentje:
Utolsó, elég végletes a gondolkodásod..
2016. nov. 1. 16:56
 15/39 A kérdező kommentje:
Ha "frusztrált" te pontozgatod a válaszokat, akkor sajnállak.
2016. nov. 1. 17:04
 16/39 anonim ***** válasza:
87%

Szerinted beteges, ha egy fiú szépnek látja az anyját?

Az én fiam 12, évente egyszer-kétszer ő is ír ilyeneket fb-on.

Élőben is szokott dicsérni, sőt meg is ölel, puszit ad, vagy utcán megfogja a kezem.

Kérdeztem már tőle, hogy neki nem "ciki", vagy nem fognak a haverok beszólni? Csak röhögött. Szóval elég határozottan el tudja dönteni, mit akar.

Most is tetszik neki egy kislány, eddig is tudtam, hogy kiért van oda. A vékony, hosszú barna hajú lányok az esetei. Én duci vagyok és szőke, rövid hajú.

Szóval nem azért mondja, hogy csinos vagyok az új ruhában, mert bejövök neki. Hanem mert ezt látja az apjától és kedves akar lenni. Esetleg elfogyott a zsebpénze. :D

2016. nov. 1. 17:05
 17/39 A kérdező kommentje:
Utolsó nálatok ő 12, nem 14. 2 hónap múlva 15. Minden kép alá ilyeneket kommentel, saját korabeli ismerősei nincsenek fenn. Lányok felé nem közeledik. Ez azért nem az, ami nálatok van.
2016. nov. 1. 17:10
 18/39 anonim ***** válasza:
74%

Lehet, hogy úgy állította be a fb-t, hogy csak a közös ismerősöket láthasd?

Kicsit anyás a gyerek, de ettől még nem kell rosszra gondolni. Vagy lehet, lassabban fejlődik... Így ismeretlenben nem tudom, pszichológus sem vagyok, de én nem feltételezek semmi szexuális jellegű dolgot.

2016. nov. 1. 17:16
 19/39 anonim ***** válasza:
76%
Ahány ház, annyi szokás. Ami nem általános és gyakori, az már rögtön beteges? Mondjuk nem csodálom, itt gyakorin mindent betegesnek titulálnak ami számukra nem megszokott.
2016. nov. 1. 17:20
 20/39 anonim ***** válasza:
6%
lehet néha befigyel egy kis kézimunka meg cidaida
2016. nov. 1. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!