Normális szerintetek hogy ilyen vagyok tiniként?
Figyelt kérdés
2 hete lettem 15 éves és hogy megmondjam az őszintét nem vagyok olyan piálós tini nem jarok diszkóba én inkább plázába,moziba,étterembe,sulibuliba megyek a barátaimmal kora este. Rendeztem már ,,házibulit'' amin 6-an voltunk zenét hallgattunk,társasoztunk. Nem szeretek késő este magam mászkálni meg anyum sem engedi. Inni szoktam mértékkel. Egyszer rúgtam már be unokatesomeknal 14 évesen. Cigizni nem cigizek2016. okt. 31. 15:47
1/17 anonim válasza:
Ennek kéne normálisnak lennie de sajnos a mai világban már nem az. Most már az a divat hogy 14 évesen sorban állnak abortuszért.
2/17 anonim válasza:
Ez a normális. Ez egyébként sem korfüggő, hanem csak hülyeség.
3/17 anonim válasza:
majd kinövöd és te leszel a legnagyobb ribi a környéken.
4/17 anonim válasza:
Alig 15 évesen mértékkel sem kéne piálnod. Ész megáll!
5/17 anonim válasza:
Teljesen normális, nagyon sok tini ilyen, csak ők nem olyan feltűnőek, mint azok, akik se.ggrészegen végigzúznak a városon hajnal kettőkor. :)
De én merem állítani, hogy a legtöbb tini még mindig normális. :D
Nem marad ki az életedből így sem semmi, elvégre eljársz, vannak barátaid, tudsz szórakozni, és ez a fontos. Nem az, hogy ezt most részegen, netán bedrogozva teszed, vagy hogy olyan barátaid vannak, akiket lépésenként igazoltat a rendőr este 7 után.
6/17 anonim válasza:
"Inni szoktam mértékkel" - No comment.
7/17 anonim válasza:
Engem is az lep meg, hogy 15 évesen teljesen természetes neked is, hogy iszol mértékkel. Így te sem vagy különb a többi 15 évestől. Inni ennyi idősen nem kéne...
8/17 anonim válasza:
Ezen én is fönnakadtam. Inni szoktál mértékkel...
Szóval, azt gondolod, hogy ez nem normális? Tényleg nem, mert ilyen korban egyáltalán nem kéne még inni. Inni. Agyam eldobom.
9/17 A kérdező kommentje:
Igen max havonta 1 szer egy pohár sör néha belefér. Sőt a szüleim is megengedik
2016. okt. 31. 16:17
10/17 A kérdező kommentje:
Ezen kívül tisztelettudó gyerek vagyok segítek házimunkában és csak néha veszekszem a szüleimmel. És 4 és tanuló vagyok
2016. okt. 31. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!