Hogy hozzam fel anyunak, hogy szeretném kipróbálni a tangát? 14l
#21: Mindig zsírúj borotvát használtam...
De mindegy... A lényeg: én ennek ellenére nem tiltottam a lányomnak, csak elmondtam, higiéniára figyeljen... Suliba mindig vitte a nedves törlőkendőt...
Aztán egyszer egy bácsika a buszon megjegyezte neki, milyen szép formás feneke van így bugyi nélkül... Na persze nem ezekkel a szavakkal...
A lányom akkor váltott át franciabugyira. :D
Hova csöppentem? Vissza a középkorba?
1. Semmilyen fertőzést nem lehet tangától kapni! Aki fertőzést kapott, az mástól kapta, nem a tangájától.
2. A tanga nem egyenlő egy cérnaszállal. Tangából is van tiszta pamut, bio pamut, aminél kényelmesebbet el sem tudok képzeni.
3: Tangában meztelen? Francia bugyiban, sima bugyiban nem? Szóval akkor a többi fajta bugyi átlátszik a nadrágon és a bugyiját nézegetik az embernek mások?? Vagy honnan tudják, hogy kin, milyen bugyi van?
Fura ruhákban járhattok. Nekem semmilyen bugyi nem látszik át a ruháimon. Ha szűkebb ruha, nadrág van rajtam, pont azért húzok tangát, hogy még véletlenül se nézze senki a bugyimat a fenekemen.
Aki szerint egy tanga miatt valaki ribi, az forduljon elmeorvoshoz.
Sehogy.Menj el egy kínaiba és veszel 500 Ft-ért egyet magadnak a zsebpénzedből.Ennyi.
Én is kíváncsi voltam ennyi idősen arra,hogy milyen a tanga,hordtam is,nem lettem curva.Most 30 évesen már francia párti vagyok,csak akkor hordok tangát ha olyan ruha van rajtam amihez az kell.
pár éve a üzletem előtt volt egy távolsági buszmegálló.
időnként a lépcsőre le szoktak ülni fiatalok. lányok is.
nah azok aztán nagyon okádékul néztek ki. bocsánat :( Illuzióromboló :( :(
tangabugyi, csipőnadrág. ugye mikor leül gatya lefelé csuszott, fél feneke kivan, a tanga derékrésze jól megtekeredve, látszik a kis háromszög, valami borzasztó visszataszitó látvány :( :(
főleg, ha már kicsit viselte ez a bugyi.
a rövid gatyából mondjuk a francia nem látszik ki, mert az rövid dereku.
de mindenki abban jár, amiben akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!