Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy hozzam fel anyunak, hogy...

Hogy hozzam fel anyunak, hogy szeretném kipróbálni a tangát? 14l

Figyelt kérdés
A szempillaspirálozás miatt is le k...zott egyszer.
2016. okt. 30. 18:49
1 2 3 4
 21/39 Andi80018 ***** válasza:
76%
Nem, én a kérdező anyjára gondoltam. :-) Véletlenül nem a borotvától kaptál fertőzéseket? Mivel alkohollal kell időközönként fertőtleníteni, pont emiatt. Mindegy, mondom, relatív a dolog, kinek mi jön be. A bugyivonalat meg szerintem nem figyelik a palik, ha egy lánynak szép a feneke, akkor ugyanúgy megnézik, akár van vonal, akár nincs. Ha meg nem formás, vagy nem szép a másik nemnek, rá se néznek, lehet ő tangában is. :-)
2016. okt. 30. 21:48
 22/39 anonim ***** válasza:
38%

#21: Mindig zsírúj borotvát használtam...

De mindegy... A lényeg: én ennek ellenére nem tiltottam a lányomnak, csak elmondtam, higiéniára figyeljen... Suliba mindig vitte a nedves törlőkendőt...

Aztán egyszer egy bácsika a buszon megjegyezte neki, milyen szép formás feneke van így bugyi nélkül... Na persze nem ezekkel a szavakkal...

A lányom akkor váltott át franciabugyira. :D

2016. okt. 30. 21:57
 23/39 anonim ***** válasza:
56%

Hova csöppentem? Vissza a középkorba?

1. Semmilyen fertőzést nem lehet tangától kapni! Aki fertőzést kapott, az mástól kapta, nem a tangájától.

2. A tanga nem egyenlő egy cérnaszállal. Tangából is van tiszta pamut, bio pamut, aminél kényelmesebbet el sem tudok képzeni.

3: Tangában meztelen? Francia bugyiban, sima bugyiban nem? Szóval akkor a többi fajta bugyi átlátszik a nadrágon és a bugyiját nézegetik az embernek mások?? Vagy honnan tudják, hogy kin, milyen bugyi van?

Fura ruhákban járhattok. Nekem semmilyen bugyi nem látszik át a ruháimon. Ha szűkebb ruha, nadrág van rajtam, pont azért húzok tangát, hogy még véletlenül se nézze senki a bugyimat a fenekemen.

Aki szerint egy tanga miatt valaki ribi, az forduljon elmeorvoshoz.

2016. okt. 30. 23:24
 24/39 anonim ***** válasza:
92%
300-500 forintért veszel egyet és kipróbálod. Anyud úgyse engedi meg. Nekem is volt, szerettem, de már visszatértem a francia ill. sima bugyira. Nem lettem se q.va se beteg. Bár aki hajlamos, annak nem ajànlott.
2016. okt. 31. 10:57
 25/39 anonim ***** válasza:
76%

Sehogy.Menj el egy kínaiba és veszel 500 Ft-ért egyet magadnak a zsebpénzedből.Ennyi.

Én is kíváncsi voltam ennyi idősen arra,hogy milyen a tanga,hordtam is,nem lettem curva.Most 30 évesen már francia párti vagyok,csak akkor hordok tangát ha olyan ruha van rajtam amihez az kell.

2016. okt. 31. 16:12
 26/39 Andi80018 ***** válasza:
76%
Plusz testalkat függő is. Egy molett, nagy fenekű nőn nem mutat jól a tanga, valószínűleg nem is ilyet hord. Rajtam a francia bugyi néz ki rosszul, nem áll jól a széles csípőmhöz. A bugyiválasztásnak nincs sok köze a szexualitáshoz, kivéve persze alkalmakkor. Te is el fogod tudni dönteni, melyik típusban fogod a legjobban érezni magad.
2016. okt. 31. 16:23
 27/39 anonim ***** válasza:
73%
Nekem meg a széles csípőmhöz áll rosszul a tanga bugyi,azért hordok franciát.A tanga csak a kőkemény feszes fenekű vékony csajokon mutat jól,másokon kiábrándító szerintem.A francia szexi (ha nem kismacska meg "puszilj meg" mintázatú) és jobban áll szinte mindenkinek a tangánál.
2016. okt. 31. 16:30
 28/39 gömbicica ***** válasza:
100%

pár éve a üzletem előtt volt egy távolsági buszmegálló.

időnként a lépcsőre le szoktak ülni fiatalok. lányok is.

nah azok aztán nagyon okádékul néztek ki. bocsánat :( Illuzióromboló :( :(

tangabugyi, csipőnadrág. ugye mikor leül gatya lefelé csuszott, fél feneke kivan, a tanga derékrésze jól megtekeredve, látszik a kis háromszög, valami borzasztó visszataszitó látvány :( :(

főleg, ha már kicsit viselte ez a bugyi.

a rövid gatyából mondjuk a francia nem látszik ki, mert az rövid dereku.

de mindenki abban jár, amiben akar.

2016. okt. 31. 21:08
 29/39 anonim ***** válasza:
90%
Én vékony vagyok,de mégsem néz ki jól a fenekem tangában.Franciában olyan szép alma alakú :)
2016. okt. 31. 21:44
 30/39 anonim válasza:
56%
Mond meg anyukádnak, hogy azért van rá szükséged, hogy ne látszódjon át a bugyivonalad a nadrágjaidon, mert irtózatosan igénytelen. Én 13 éves korom óta tangát hordok (először csak sportoláshoz hordtam, aztán rászoktam), azért mert sokkal kényelmesebb mint bármelyik más fazonú. Akiknek nem kényelmes, azok rossz méretet vagy fazonút vettek. Nem lettem ribi tőle, nem mutogatom senkinek és nem kaptam semmilyen fertőzést. Persze nyilván oda kell figyelni az intim higiéniára. Akik azt állítják, hogy valaki a tanga miatt lesz ribi azoknak komoly problémáik vannak... 17L
2016. nov. 2. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!