Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy hozzam fel anyunak, hogy...

Hogy hozzam fel anyunak, hogy szeretném kipróbálni a tangát? 14l

Figyelt kérdés
A szempillaspirálozás miatt is le k...zott egyszer.
2016. okt. 30. 18:49
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
94%

Én 14 évesen a fehérnemű boltban dolgozó ismerősömtől kaptam egy tangabugyit, meg néha járt melltartóhoz.

Én azt javaslom,hogy vetess olyan melltartót ami szettbe van a tangabugyival,és akkor két legyet egy csapásra.

Nekem akkoriban nem tetszett.Kényelmetlen volt, zavart.

Aztán lett egy párom,és az első szex után vettem egy nagyon szexi csipkés francia bugyit, aztán amikor azt vettem megláttam egy tangát,ami szintén nagyon megtetszett, gondoltam megveszem, kipróbálom. -19 éves voltam- Az első 1-2 alkalom után megszoktam,most már hordok tangabugyit is. (Ha feszülős farmerban,szoknyában vagyok akkor veszem fel,hogy ne látszódjon a bugyi vonala) De még mindig a rendes bugyi a kedvencem. :D

Vagy szimplán kérdezd meg,hogy mi a véleménye a tangabugyiról,vagy hozd fel,hogy van osztálytársad,aki hord már,és szeretnéd kipróbálni..

2016. okt. 30. 19:26
 12/39 gömbicica ***** válasza:
30%

kérdeznél meg egy nőgyógyászt mi a véleménye.

-nagyon sok szép fehérnemüt lehet kapni. miért éppen erre a madzagdarabra tudsz sóvárogni? biztos tesiórán másoknak már van. kérj egyet kölcsön, mosd jól ki, aztán parádézz egyet a tükör előtt benne-

-én egészségtelen ruhadarabnak tartom.

2016. okt. 30. 19:39
 13/39 gömbicica ***** válasza:
32%

[link]

[link]

véleményütköztetéseksről bővebben :)

2016. okt. 30. 19:44
 14/39 anonim ***** válasza:
86%
30 éves vagyok de valahogy kényelmetlen a mai napig... Ezert nem hordok.
2016. okt. 30. 19:45
 15/39 anonim ***** válasza:
68%

na,egyrészt a szexualitás szerintem kb pont a legutolsó funkciója,egy sima egyszerű tangánál kb bármi szexibb,egy csipkés franciavugyi pl sokkal többet bíz a fantáziára,ezáltal izgatóbb..nagyon is hasznos tud lenni,főleg a mostani csőfarmeroknál és szűk nadrágoknál,hogy nem vág be a bugyi vonala és nem látszik hol halad a szabása

másrészt,aki lecérnadarabozta..írd már be a googleba,hogy tanga..a képkeresőben az első három sorból kb egy kezemen meg tudnám számolni,hány db cérnatanga volt és hány normális,ami nem egy madzag,hanem rendes ,akár több centi széles anyag

a kérdésre válaszolva,ha anyukád ilyen,lehet hogy a zsebpénzedből kéne inkább venned egyet és kipróbálni,egy tanga nem éri meg a veszekedést,de ha ennyire nem toleráns,ebből úgyis az lenne

2016. okt. 30. 19:53
 16/39 Andi80018 ***** válasza:
71%
Relatív, ki mit gondol a tangáról. Szerintem pedig a legkényelmesebb bugyi, ha jó a méret és puha anyagból, pamutból van. Anyukádat valószínűleg nem fogod tudni meggyőzni egy darabig, esetleg 15. szülinapodra kérd ismét. Én kb 15-16 éves korom óta hordom, még sosem volt e miatt fertőzésem, nem kell ezt túlreagálni. Nekem nem tetszik egyébként, hogy a nadrágon keresztül áttetszik a sima bugyi vonala, béna. Nem ettől lesz egy lány könnyűvérű, meg a szempilla spiráltól, ezek szerintem beleférnek.
2016. okt. 30. 20:39
 17/39 anonim ***** válasza:
72%
Kár volt feltenned ezt a kérdést, itt mindenki tanga ellenes... Én 10 éve hordom, de soha semmilyen hüvelyi fertőzésem nem volt és nekem sokkal kényelmesebb, mint a rendes.
2016. okt. 30. 21:07
 18/39 anonim ***** válasza:
75%

Nekem egyébként a sima, normális bugyi is összeköti a feneket a nemiszervemmel. Akkor lenne gázos a helyzet, hogyha nem kötné össze :D

Tényleg kár volt feltenni ezt a kérdést, itt mindenki veri a mellét, hogy milyen jól beoltott most egy 14 évest! Pedig ellehet ezt normálisan magyarázni is, ha már anyuka nem tudja szép szóval...

2016. okt. 30. 21:13
 19/39 Andi80018 ***** válasza:
50%
Valószínűleg az anyuka sem hord tangát, ezért nem is engedi... :-)
2016. okt. 30. 21:20
 20/39 anonim ***** válasza:
33%

#19: 9-es vagyok....

Az anyuka hordott tangát annak idején, még a 90-es években, amikor divatba jött... Kb. egyidőben az intim borotválás divatjával...

Előtte soha, semmilyen eü. problémám nem volt. Onnantól folyamatosan voltak a húgyúti és nőgyógyászati fertőzéseim. Mire kikezeltek az egyikből, jött a gomba, mire helyre jött, kaptam egy szép e-coli fertőzést. Mindezt rendszeres tisztálkodás mellett!

Másfél évig szenvedtem vele, mire a nőgyógyász javaslatára a borotva csak a bikivonalra korlátozódott, és visszaváltottam a tanga előtt trendi randibugyira.

És voilá... Gyógyulás után nem tért vissza...

Ami meg a szexualitást illeti... A tanga sokkal jobban beindítja a fiúk fantáziáját, mintha a bugyi körvonalát látnák. Ugyanis jobban körvonalazódik a popsi, és egyértelművé teszi, mi van a csajon....

Egy bizonyos kor felett OK, de nem hiszem, hogy egy 14 éves lánynak arra van szüksége, hogy 30-as, 40-es férfiak, esetleg idős bácsikák erre csorgassák a nyálukat... ;)

2016. okt. 30. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!