Hogy hozzam fel anyunak, hogy szeretném kipróbálni a tangát? 14l
Én 14 évesen a fehérnemű boltban dolgozó ismerősömtől kaptam egy tangabugyit, meg néha járt melltartóhoz.
Én azt javaslom,hogy vetess olyan melltartót ami szettbe van a tangabugyival,és akkor két legyet egy csapásra.
Nekem akkoriban nem tetszett.Kényelmetlen volt, zavart.
Aztán lett egy párom,és az első szex után vettem egy nagyon szexi csipkés francia bugyit, aztán amikor azt vettem megláttam egy tangát,ami szintén nagyon megtetszett, gondoltam megveszem, kipróbálom. -19 éves voltam- Az első 1-2 alkalom után megszoktam,most már hordok tangabugyit is. (Ha feszülős farmerban,szoknyában vagyok akkor veszem fel,hogy ne látszódjon a bugyi vonala) De még mindig a rendes bugyi a kedvencem. :D
Vagy szimplán kérdezd meg,hogy mi a véleménye a tangabugyiról,vagy hozd fel,hogy van osztálytársad,aki hord már,és szeretnéd kipróbálni..
kérdeznél meg egy nőgyógyászt mi a véleménye.
-nagyon sok szép fehérnemüt lehet kapni. miért éppen erre a madzagdarabra tudsz sóvárogni? biztos tesiórán másoknak már van. kérj egyet kölcsön, mosd jól ki, aztán parádézz egyet a tükör előtt benne-
-én egészségtelen ruhadarabnak tartom.
na,egyrészt a szexualitás szerintem kb pont a legutolsó funkciója,egy sima egyszerű tangánál kb bármi szexibb,egy csipkés franciavugyi pl sokkal többet bíz a fantáziára,ezáltal izgatóbb..nagyon is hasznos tud lenni,főleg a mostani csőfarmeroknál és szűk nadrágoknál,hogy nem vág be a bugyi vonala és nem látszik hol halad a szabása
másrészt,aki lecérnadarabozta..írd már be a googleba,hogy tanga..a képkeresőben az első három sorból kb egy kezemen meg tudnám számolni,hány db cérnatanga volt és hány normális,ami nem egy madzag,hanem rendes ,akár több centi széles anyag
a kérdésre válaszolva,ha anyukád ilyen,lehet hogy a zsebpénzedből kéne inkább venned egyet és kipróbálni,egy tanga nem éri meg a veszekedést,de ha ennyire nem toleráns,ebből úgyis az lenne
Nekem egyébként a sima, normális bugyi is összeköti a feneket a nemiszervemmel. Akkor lenne gázos a helyzet, hogyha nem kötné össze :D
Tényleg kár volt feltenni ezt a kérdést, itt mindenki veri a mellét, hogy milyen jól beoltott most egy 14 évest! Pedig ellehet ezt normálisan magyarázni is, ha már anyuka nem tudja szép szóval...
#19: 9-es vagyok....
Az anyuka hordott tangát annak idején, még a 90-es években, amikor divatba jött... Kb. egyidőben az intim borotválás divatjával...
Előtte soha, semmilyen eü. problémám nem volt. Onnantól folyamatosan voltak a húgyúti és nőgyógyászati fertőzéseim. Mire kikezeltek az egyikből, jött a gomba, mire helyre jött, kaptam egy szép e-coli fertőzést. Mindezt rendszeres tisztálkodás mellett!
Másfél évig szenvedtem vele, mire a nőgyógyász javaslatára a borotva csak a bikivonalra korlátozódott, és visszaváltottam a tanga előtt trendi randibugyira.
És voilá... Gyógyulás után nem tért vissza...
Ami meg a szexualitást illeti... A tanga sokkal jobban beindítja a fiúk fantáziáját, mintha a bugyi körvonalát látnák. Ugyanis jobban körvonalazódik a popsi, és egyértelművé teszi, mi van a csajon....
Egy bizonyos kor felett OK, de nem hiszem, hogy egy 14 éves lánynak arra van szüksége, hogy 30-as, 40-es férfiak, esetleg idős bácsikák erre csorgassák a nyálukat... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!