Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem ismerik el a szülők...

Miért nem ismerik el a szülők gyermekeiket? Miért nem büszkék rájuk?

Figyelt kérdés

Adott egy igen különleges, különösen intelligens és több ágazatban tehetségesnek mondható jegyes pár, akik már fiatalon sikeresnek mondhatják magukat:

mindketten elvégeztek egy könnyűnek nem nevezhető mesterszakot az egyetemen az elmúlt 5 évben, s most egy remek, jól fizető állásuk is van.

Mind a lány, mind a fiú szülei, már amióta önmagukat ismerik, úgy tekintenek a gyerekeikre, mintha azok csak húznák a lóbőrt és csak szórakoznak, ahelyett, hogy valami (számukra) fontos dolgot csinálnának. Nem csak a szülők, a nagyrokonok is hasonló elven vannak.

A kérdésem az volna, hogy mi ennek az oka? Mièrt nem dicsérik a szülők? Más az értèkrendszerük és ebből kiindulva teljes meggyőződésük, hogy csak az a jó, amit ők gondolnak? Nekem még nincs gyerekem, de én már büszke vagyok rá, bármilyen utat is válasszon magának, támogatni fogom, hogy a lehető legtöbbet hozza ki önmagából!

Éppen ezért érdekelne, mit gondoltok erről, mi lehet az oka? Ezt más is talasztalta? :)

2016. okt. 26. 22:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
42%

Ami nem tetszik a kérdezőnek válasz, mert nem pocskondiázza a saját szüleit vagy épp másét, az törlésre kerül.

Undorító vagy.

2016. nov. 24. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!