Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért lett volna kötelező...

Miért lett volna kötelező eltűrni a mamám hülyeségeit?

Figyelt kérdés

Anyám meg apám nincsenek jóban, régóta a válást tervezgetik, csak egyik sem adja be.

Anyám azt gondolta, hogy én elvégzem az iskolát, találok munkahelyet és elköltözök vele.

Miután végeztem az iskolával nem volt olyan nap, hogy ne mondta volna, hogy találtam neked munkát, betanított munka itt és itt, 12 órázás itt meg ott stb. Közben ő közmunkán dolgozik, és nem is törekszik másra. Soha nem volt jó a kapcsolatunk, csak a testvéremet szerette, engem utált.

A mamám, anyám anyja folyamatosan azt hajtogatta, hogy szégyelljem magam, amiért nem megyek el 3 műszakba meg 12 órában dolgozni, meg nem költözök el anyámmal, engem majd eltart apám örök életembe, nem lesz belőlem semmi, de ne aggódjak, mert anyám találni fog mást aki majd eltartja.

Ezt rettenetesen meguntam, mondtam anyámnak 100-szor, hogy állítsa le a mamát, de nem. Amikor végleg betelt a pohár elmondtam apámnak, hogy miket mondott a mama, és apámnak ez ugye nem tetszett és megmondta neki a magáét meg azt, hogy ne jöjjön többet hozzánk.

Most én vagyok az első számú közellenség anyám meg a mamám szemében, mert minek kellett elmondani, meg ő nem mondott ilyeneket, most miattam van balhé, meg a mamára rá kell hagyni mindent, mert öreg...

Nekem külföldi terveim vannak, nem fogok itt maradni csak azért, hogy anyámnak, akinek soha egy kedves szava nem volt hozzám, (nem lesz belőled semmi, qrva leszel, kövér vagy stb.) legyen hol laknia.

2016. okt. 26. 15:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nem dolgozok? Anyám tart el? Miből is? Az 50.000 Ft-ból?
2016. okt. 26. 19:48
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
Akkor miért is keresnek neked munkát?
2016. okt. 26. 21:37
 13/17 anonim ***** válasza:
48%

Babám, neked ne legyenek külföldi terveid, míg nem szedsz össze úgy félmillát legalább.

Ha pedig "csak úgy" mész ki, akkor másfél millió is kevés túlélni - ha egyáltalán találsz addig munkát, míg kitart a spórolt pénzed.

Látszik, hogy milyen gyerekesen gondolkozol, de könyörgöm, nem 7 éves vagy, hanem felnőtt nő - elvileg.

2016. okt. 27. 07:40
 14/17 A kérdező kommentje:

Kár ide kérdést kiírni...

Elhihetitek, hogy több pénzem van, mint nektek együttvéve.

2016. okt. 28. 07:18
 15/17 acelsziv ***** válasza:
73%
14: Innentől tojok a fejedre. Szánalmas vagy és gyerekes. Ha ennyire tudod a csíziót akkor nyugodtan takarodjál ki külföldre fekete mosogatónak és ne itt rabold az időnket.
2016. okt. 28. 08:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mennyire működik a magyar mentalitás! Földbe döngölni, lehúzni, lealázni mindenkit, mert attól lesz jobb a saját kis frusztrált, elbcott életünk.....

Jólmegaszondtátok!

Nem ám a gyönyörűséges anya a hunyó, aki eltervezi kettecskén a vén hülye anyjával h majd a nemszeretem gyerek lesz a rabszolga, ennek érdekében jó korán be kell törni, szokja meg a 3 műszakos 12 órát mucsaröcsögén, 18 évesen. Nehogy akarjon ám valamit, minek is, kint is rabszolga lesz -szánalmasak vagytok!

És ilyen embereknek gyerekeik vannak, azoknak vajon mivel tömhetik a fejét? Én, ha a saját gyerekemet pozitívan nevelem, akkor a másét, aki tanácsra szorul, miért alázom agyon?

De könnyű okoskodni - tudom, h itt mindenki 18 és 1 naposan külön lakott (addig szigorúan pofa be otthon és robotoltak látástól vakulásig), maga tartotta el saját magát, 2 főiskolára járt úgy szintén önerőből, mellette dolgozott stb. stb. stb.....

De a valóságban a normális emberek segítik a gyerekeiket, azért takarékoskodom, h nekik majd lehetőleg legyen egyetemre pl., ha úgy alakul. Remélem.....

Engem is segített anyám, én is segíteni fogom a gyerekeimet, azért vagyunk!!

Miből, hogyan menne egy 18 éves gyerek családi segítség nélkül tovább? Felnőtt embereknek is gond megélni!

Kérdező, anyád miért nem maga áll be a 3 műszakra -kicsi gyerekei gondolom már nincsenek.... Járjon elő jó példával! Vagy netán az lenne a példa, h keresek vm hülyét, akivel eltartatom a v@lagam??

Kérdező: igen, kint is rabszolga leszel, dolgozni fogsz meg aludni eleinte, ott sem várnak tárt karokkal, nyelvtudás híján a legalján kezded, sokat fogsz sírni (vagy nem!), de ne törődj vele! És tudod miért? Mert van időd, fiatal vagy, nem lóg rajtad semmilyen kolonc és megteheted. Menj ki kisegítőnek, vannak a környező, gazdagabb országokban hegyek, hotelek, menj mosogatónak, szobalánynak, akárminek -vhol el kell kezdeni. Ha nem is jutnál előbbre anyagilag, akkor is megéri: világlátás, mentalitásbeli különbség, nyelvtudás, jellemfejlődés (!!), ami itt nem vár rád. Pár éven belül ugyanígy fogsz visszaugatni fiataloknak, akiknek esetleg álmaik lennének :-(.

Nem beszélve arról, h itthon anyád minden fillérdet elszedné, ami esetleg maradna is.

Szólj apádnak, segítsen, nagyon komolyan, tudatosan fogj neki, számíts a lehető legrosszabbra, akkor csak pozitívan csalódhatsz :-).

Itt nem vár rád semmi, nincs miért maradnod!

2017. júl. 9. 11:11
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy mennyire működik a magyar mentalitás! Földbe döngölni, lehúzni, lealázni mindenkit, mert attól lesz jobb a saját kis frusztrált, elbcott életünk.....

Jólmegaszondtátok! "

Gratulálok.

2017. júl. 9. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!