Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha az igazgató...

Mit tennétek ha az igazgató felhívna titeket hogy a 16 éves lányotok rossz jegyet kapott történelemből ezért tesi órán kislabdával kidobta a töri terem ablakát?

Figyelt kérdés
2016. okt. 25. 20:55
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
43%
Hihetetlen mennyi dilettáns anya van itt. Nem büntetné meg, sőt némelyik büszke lenne rá. No comment.
2016. okt. 25. 22:01
 22/44 molly_s válasza:
41%
Miért kellene rögtön pszichológus küldeni? Ennyi erővel ez is a "modern" szülők ismérve! Ha eddig nem volt vele ilyen jellegű probléma és ez az első eset, akkor nem hiszem, hogy rögtön dilidokihoz kéne küldeni! Azért nézünk már magunkba senki sem szent! Ez így igenis kevés info mert nem tudjuk, hogy milyen a lány jelleme! És most nem azt mondom, hogy nem kell megbüntetni azért amit tett, de azért nem megverte a tanárt!
2016. okt. 25. 22:02
 23/44 anonim ***** válasza:
44%
21. Az, h akarom tudni, h mi tortent, nem azt jelenti, h kovetkezmenyek nelkul maradna. Szerintem meg az dilettans, aki lesz.rja, mi van a hatterben, jol leveri a betort ablakot a gyereken, "oszt jo van".
2016. okt. 25. 22:06
 24/44 anonim ***** válasza:
40%

Te jó ég. Micsoda ultra liberális kommentek. Oké értem én, hogy már nem a régi időket éljük. Máshogyan büntetünk és stb. De azért egy 16 éves lány részéről nem csak gyerekes, hanem még eléggé primitív megoldás volt. Egy 16 éves lány biológiailag szinte már felnőtt. Mi lesz két év múlva, amikor már nagykorú és hasonló baromságot követ el? Akkor már anyucinak és apucinak nem leszkötelessége feleősséget vállalnia. Valóban elgondolkodtató, hogy vajon miért csinálta ezt. Lehet, hogy rossz napja volt és ez az igazságtalan osztályzat már végképp kiborította. DE EZ MÉG NEM MENTESÍTI A TETTE ALÓL. Nekem is vannak rossz napjaim, velem is igazságtalanok a tanárok. De mégse hagyom, hogy az érzelmeim eluralkodjanak rajtam, mert nem éri meg. Ha kell akkor ki állok magamért vagy esetleg másokért.

Ebben az esetben a büntetés elkerülése nagyon rossz döntés volna. Nem azt mondom, hogy verjük agyon vagy tartsuk rövid pórázon. Csak annyira kell eljárnunk a dolog érdekében, hogy a lány beismerje, hogy hibázott. A wifi, zsebpénz és a bulizás megvonása egy kis időre még nem olyan nagy büntetés. Mellesleg majd a suliban alaposan megszívja, mert a tanárok ezek után biztosan szarrá szivatják. És akkor lesz ne mulass. Ráadásul az még nagyobb büntetés lenne, ha nem kérnénk ki a suliból, hogy csillapodjanak a dolgok. Igenis vállalja tetei következményeit.

2016. okt. 25. 22:18
 25/44 anonim ***** válasza:
26%
Nem semmi célérzéke van a hölgynek. Mi az hogy töriterem?
2016. okt. 25. 22:24
 26/44 anonim ***** válasza:
40%

Én éppen nem vagyok az ultraliberalis anyuka megse a buntetessel kezdenem amig meg nem tudom az okokat.

Ha kiraknak a melohelyedrol csak ugy, akkor Te sem szeretned tudni hogy megis miert?? Miert buntessek amig nem tudom mi tortent?

2016. okt. 25. 22:30
 27/44 anonim ***** válasza:
36%
Az történt hogy szándékosan anyagi kárt okozott. Csak nem azzal indítasz hogy megsimogatod a buksiját: "Jól van, semmi gond, anyu majd kifizeti. dobj ki holnap még három m másik ablakot is"
2016. okt. 25. 22:32
 28/44 anonim válasza:
54%
Először is elbeszélgetnék vele,hogy ezt mégis miért csinálta , és normális (nem negédes, és nem is bunkó módon ) , szépen érthetően elmondanám neki, hogy egy lassan felnőtt ember már nem csinál ilyeneket. Miután megtudnám az okát (ami valószínűleg egy teljesen semleges , kissé lázadó dolog lesz) , ennek függvényében döntenék a továbbiakról. Semmiképp nem vonnék meg tőle sem internetet , és egyebeket, nem vagyok ennyire egyszerű. :))) Egyébként csak úgy megjegyzem, remélem ez lesz a legsúlyosabb dolog, amit majd a tizenéves gyerekem elkövet !:)
2016. okt. 25. 22:44
 29/44 anonim ***** válasza:
36%

Én is az vagyok, aki nem büntetné meg.

Engem gyerekkoromban az ilyesmiért szíjjal összevertek volna.

Ezer bocs, hogy ha lenne gyerekem, akkor nem tenném ugyanezt vele...

2016. okt. 25. 22:44
 30/44 anonim ***** válasza:
47%

#29: Nem megverni kell, mert azzal csak erőszakot tanul, és ugye jelen esetben is erőszakos cselekedete volt, de a szándékos károkozás mellett nem lehet csak úgy elmenni.

Aki meg azt írta, hogy nem akar megalkuvó, komfortista gyereket, az el van tévedve, ha azt hiszi, hogy a rongálás és a szándékos károkozás nem büntetésével lehet ezt elkerülni.

Majd otthon, ha bebaxa a TV-t vagy az ablakot -10-fokban, mert valami nem tetszik neki, remélem akkor is így fogod gondolni.

2016. okt. 25. 22:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!