Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha az igazgató...

Mit tennétek ha az igazgató felhívna titeket hogy a 16 éves lányotok rossz jegyet kapott történelemből ezért tesi órán kislabdával kidobta a töri terem ablakát?

Figyelt kérdés
2016. okt. 25. 20:55
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
43%
Jó de volt választása jó és rossz között. Bármennyire is a lánynak volt igaza, akkor is rongált. Mellesleg ezzel nem a töri tanárral szúrt ki, hanem saját magával és a szüleivel. Ilyenkor igenis jár a büntetés. Tetszik vagy sem éreztetni kell vele, hogy amit tett az rossz és egyáltalán nem volt racionális cselekedet. Mellesleg a szülő térítheti meg a károkat. El kell érni, hogy lelkiismeretfurdalása legyen emiatt. Mi van, ha büntetlenül megússza? Legközelebb felgyújtja a sulit, mert úgy se kap büntetést? Pszihológushoz pedig egyértelmű, hogy járatni kell. Mellesleg 2 év és nagykorú lesz. Akkor pedig már saját magáért lesz felelős. Szerintetek ilyen természettel alkalmas lenne rá? Te jó ég gondolkozzatok már egy kicsit.
2016. okt. 25. 21:28
 12/44 anonim ***** válasza:
62%
Közölném hogy a jövő havi rá fordítandó összeget az ablak javíttatására költjük, tehát se barátokkal beülés, se buli, se büfé, se új ruhák, mobiltelefon feltöltés...
2016. okt. 25. 21:29
 13/44 anonim ***** válasza:
19%
Hát én röhögnék egyet: "az én vérem"
2016. okt. 25. 21:36
 14/44 anonim ***** válasza:
40%

Mennyi itt a modern szülő... Milyen finoman bánnak a gyerekeikkel.

Én ezt csinálnám, másnapra nem lenne bőr a hátamon.

2016. okt. 25. 21:38
 15/44 anonim ***** válasza:
72%

Ez így még kevés infó:

-Amúgy jó tanuló?

-Máskor voltak gondok a viselkedésével?

-Milyen a kapcsolat köztetek?

-Egyébként szoktak vele gondok lenni?

-Tanult az adott dolgozatra eleget?

2016. okt. 25. 21:41
 16/44 piriiiii ***** válasza:
26%
Eltűnődnék, vajon valóban az én lányom-e.
2016. okt. 25. 21:42
 17/44 anonim ***** válasza:
29%
... megnyugodnék, hogy valóban az én lányom... én anno a gimiben úgy rávágtam az igazgatóhelyettesre az irodája ajtaját, hogy körberepedt... mindig is jobban örülök egy lázadó gyereknek, mint egy megalkuvó konformistának...
2016. okt. 25. 21:48
 18/44 anonim ***** válasza:
40%

15.

Ez mind reszletkerdes. A lényeg , h alaposan meg legyen buntetve es ha mar vkinek beszelni kell vele, az első korben se a szulo legyen, inkabb passzoljuk egy az egyben egy pszichológusnak. Ne legy már ilyen "modern", mert semmirekello lesz a gyerek es csak te tehetsz rola. No 😃

2016. okt. 25. 21:49
 19/44 anonim ***** válasza:
31%
Elbeszélgetnék vele, hogy mi okozhat számára tanulási nehézségeket és szívesen tanulnék vele, ha ő is szeretné. Az ablakot pedig, ha véletlenül ütötte ki, nem haragudnék rá, csak szólnék neki, hogy máskor figyeljen oda. Ha szándékos volt, akkor sem büntetném meg, de elég komolyan elbeszélgetnék vele és az üveget, amelyet nyilván ő rúgott ki, kifizettetném vele. A kapott zsebpénzéből levonnám, vagy ha nem kapna, akkor nem vennék neki olyan drága cuccokat és burkoltan célozgatnék rá, hogy el kellene menni dolgozni, hogy leperkálja a pénzemet, amiért kirúgta az ablakot, hiszen akkor tesz ilyen egy 16, ha nem tudja az értékeket és egy elkényeztetett liba.
2016. okt. 25. 21:50
 20/44 anonim válasza:
58%
Nem tudom, de illene tesiből tolni neki egy ötöst, mert mocskos jó célérzéke van. :)
2016. okt. 25. 22:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!