Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meddig kell még elviselni az...

Meddig kell még elviselni az RTL Klubon ezt a szemét, hulladék műsort a FARM című elmeszakadást?

Figyelt kérdés
Vajon az igazgató aki eldönti, hogy ez adásba mehet esténként, csak az excel táblákat nézi a nézettségről vagy tényleg meg is nézett már egy részt csendben, végig és úgy határozott róla, hogy ez igen, ez mehet? Nem tudom elhinni, hogy valaki ilyen felelős pozícióban ennyire félre van csúszva agyilag, hogy hagyja ezt a szemetet. Ehhez képest az ÉN Budapest egy Oscar díjas sorozat. Ez annyira lent van, annyira semmi, annyira...

#RTL Klub #primitív #farm #tanulatlanság #zéró intelligencia #nézhetetlen műsor #rossz példamutatás #az igazgató leszarja #kiherélik az RTL-t
2016. ápr. 21. 06:29
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Amíg el nem szedik előle azt a népességkutató kimutatást, aminek birtokában van.

Valahogy, valamilyen módszerekkel(lövésem sincs) tudnak a tv nézettségi arányokról, és ennek fejében kreálnak ilyen műsorokat.

Amin nem is csodálkozok, amilyen emberkék vannak ebben az országban.

Nem tudom, pl Hollandiában, vagy Angliában mennyire lennének fogékonyak rá.

2016. ápr. 21. 06:37
 2/27 anonim ***** válasza:
94%
Erre mondják, hogy az is hülye aki nèzi. Szval kèrdező, te mièrt is nèzed?
2016. ápr. 21. 06:45
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Amíg lesz lósz@r, lesz légy is.

.

Egészen addig kell elviselned az idézett műsort, amig TV-d távirányítóján megtalálod a KI/BE, vagy pedig a csatornaváltó gombot!

2016. ápr. 21. 07:03
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Basszus,hát ne nézd!!

Kit érdekel meddig megy még,átkapcsolok máshová!

2016. ápr. 21. 07:04
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem el,hogy csak az RTL Klub-ot tudod fogni a tv-den.Na meg pont akkor kapcsolod be,amikor a FARM van?Nem muszáj.Amiatt se aggódj,hogy mások nézik,mert egyáltalán nem népbutítóbb mint az Éjjel nappal Budapest.(Amiből egy részt se bírok megnézni)
2016. ápr. 21. 07:13
 6/27 anonim ***** válasza:
Nincs tévénk.
2016. ápr. 21. 08:56
 7/27 anonim ***** válasza:

kerdezo, van egy rossz hirem: a romanoknal is mindenki utalja mint a s**rt, megis mar a masodik szezont adjak le...

pedig a kutya se nezi.

2016. ápr. 21. 10:19
 8/27 Sunshinedoll ***** válasza:
Szerintem nem olyan nagy megterhelés arra a 45-60 percre kikapcsolni a tévét és valami hasznosat csinálni, ahelyett, hogy végigkínlódjuk a műsort, de kinek hogy :D
2016. ápr. 21. 12:10
 9/27 A kérdező kommentje:
Nem, nem idegesít, hanem döhös vagyok, hogy este 7 és 9 között nézek tv-t és ebből is egy óra hossza csak kapcsolgatás mert ilyen sz_@_rok mennek csak ahelyett, hogy ezt a két órát a tv előtt értelmesen is eltölthetném. Egyébként, a döbbenet, hogy a Keresem a Családom című műsort nem szombat estére 7-re vagy 8-ra teszik hanem keddre, este, amikor mindenki dolgozik. Pedig az, egy jó, nézhető műsor volna! A sok tehetségkutató helyett. Amit ugye, csak a rokonok néznek meg akik a Mónika Show helyett efféle kielégülésre vágynak kulturálisan.
2016. ápr. 21. 18:42
 10/27 A kérdező kommentje:
Ja és ebből a 65 ezerből amit keresek örülök, hogy a 8 csatornás ingyen mindig tv-t fogni tudom, hajnaltól estig dolgozok, jól esne kettő óra kikapcsolódás amikor kinyitom a világot az ablakra. Egy kis igény, kulturális színvonalból jól esne. De nincs. :(
2016. ápr. 21. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!