Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Meddig kell még elviselni az...

Meddig kell még elviselni az RTL Klubon ezt a szemét, hulladék műsort a FARM című elmeszakadást?

Figyelt kérdés
Vajon az igazgató aki eldönti, hogy ez adásba mehet esténként, csak az excel táblákat nézi a nézettségről vagy tényleg meg is nézett már egy részt csendben, végig és úgy határozott róla, hogy ez igen, ez mehet? Nem tudom elhinni, hogy valaki ilyen felelős pozícióban ennyire félre van csúszva agyilag, hogy hagyja ezt a szemetet. Ehhez képest az ÉN Budapest egy Oscar díjas sorozat. Ez annyira lent van, annyira semmi, annyira...

#RTL Klub #primitív #farm #tanulatlanság #zéró intelligencia #nézhetetlen műsor #rossz példamutatás #az igazgató leszarja #kiherélik az RTL-t
2016. ápr. 21. 06:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
6; és 14-ben feleltem - menjünk oda és verjük szét egy baltával a tévédet? hajítsd ki a francba. Mit olvasol?
2016. ápr. 23. 21:30
 22/27 anonim válasza:
A Szlovákiai "Farm" már a 4. évadját adják sikeresen, de ez ami az RTL klubon van meg sem közeliti a szlovák szinvonalát. Ha legalább fele anyira hasonlitana ez a szlovákokéra akkor 1000x jobb műsort tudtak volna összehozni, és nem "fapados VV" volna a farmon.
2016. ápr. 24. 08:29
 23/27 anonim ***** válasza:

"meddig kell elviselnünk?"

többen megválaszolták már.

semeddig. nem kötelező nézni!

ha van 8 csatornád, nem megy mindegyiken valóságshow, válogass!

Mit vársz, mit mondjunk még?

nem úgy állunk hozzá, ahogy te, ez nem akkora trauma, hiszen van választási lehetőség.

nem értem, miért kell ezen így felhúzni magad, hiszen nem szegeznek pisztolyt a fejedhez, hogy nézd a műsort.

engem érdekel, kivéve amikor 2-3 pasi undorító módon beszél a nőkkel. az szánalmas. nem tudom, ezek mit hisznek. eljuthatnak a végjátékig, de ott a nézők döntenek, és egy ilyen trágár, undorító hímsoviniszta majmot nem fognak megszavazni győztesnek, mint norbi, attila vagy sanya.

a szlovák műsor miben más?

2016. ápr. 24. 08:45
 24/27 anonim válasza:

Az előzőnek:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok_..

# 7, # 10 válaszok

És még annyit hozzátennék hogy a végjátékot ott nem a nézők döntötték el, ha nem ugyan úgy "párbajoztak" a végső győzelemért is.

2016. ápr. 24. 12:08
 25/27 anonim ***** válasza:
ennél a kérdésnél is ott vagyok, de nem derül ki belőle túl sokminden a másik ország műsoráról.
2016. ápr. 24. 12:16
 26/27 A kérdező kommentje:
Most ugye, arról beszélgetünk, hogy miért nem figyel arra maga a tv csatorna, hogy a saját maga által megszoktatott színvonalat ennyire ne múlja alul, hogy a saját nézői ne menjenek máshová felfedezni, hogy van élet az RTL Klubon és társ csatornáin túl is? Hogy ez miért nem fontos igazából, hogy tényleg szórakoztató legyen az a szűk sáv amit akár hétköznap de főleg szombat 7 körül nyújtanak? Mert a szombati farm utána meg hogy átmennek kiégett máshol nem foglalkoztatott színészek egymáshoz és a saját szerencsétlenségükön nevetnek amin egy jó poén nincs hát elég szánalmas!
2016. ápr. 24. 14:20
 27/27 anonim ***** válasza:
39%

ebben az esetben te vagy a kisebbség.

a farm sokakat leköt, ezt fogd fel, ilyen egyszerű.

nem csak az iskolázatlan réteget köti le, hanem sok tanult, értelmiségi is nézi, igaz szörnyülködik, de ebből a műsorból is lehet tanulni az emberekről, a világról.

a Gyertek át szombat este-t pedig minden héten várjuk, évek óta nincs olyan műsor, amin ennyit lehetne röhögni.

nem erőltetett, unásig ismételt poénok, mint az mostanában jellemző a Showder Klubra.

Vagy hogy is hívják mostanában...szóval Hadházi és társai gyakran olyan poénokat adnak elő, amiket 20 éve olvastam vicclapokban.

A Gyertek át ezzel szemben egy friss, humoros, pörgős, vidám műsor, ezzel sehova sem süllyedt a csatorna, mert sokan nézik és szeretik.

Neked semmi sem jó, veled van a baj...

2016. ápr. 24. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!