Meddig kell még elviselni az RTL Klubon ezt a szemét, hulladék műsort a FARM című elmeszakadást?
"meddig kell elviselnünk?"
többen megválaszolták már.
semeddig. nem kötelező nézni!
ha van 8 csatornád, nem megy mindegyiken valóságshow, válogass!
Mit vársz, mit mondjunk még?
nem úgy állunk hozzá, ahogy te, ez nem akkora trauma, hiszen van választási lehetőség.
nem értem, miért kell ezen így felhúzni magad, hiszen nem szegeznek pisztolyt a fejedhez, hogy nézd a műsort.
engem érdekel, kivéve amikor 2-3 pasi undorító módon beszél a nőkkel. az szánalmas. nem tudom, ezek mit hisznek. eljuthatnak a végjátékig, de ott a nézők döntenek, és egy ilyen trágár, undorító hímsoviniszta majmot nem fognak megszavazni győztesnek, mint norbi, attila vagy sanya.
a szlovák műsor miben más?
Az előzőnek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok_..
# 7, # 10 válaszok
És még annyit hozzátennék hogy a végjátékot ott nem a nézők döntötték el, ha nem ugyan úgy "párbajoztak" a végső győzelemért is.
ebben az esetben te vagy a kisebbség.
a farm sokakat leköt, ezt fogd fel, ilyen egyszerű.
nem csak az iskolázatlan réteget köti le, hanem sok tanult, értelmiségi is nézi, igaz szörnyülködik, de ebből a műsorból is lehet tanulni az emberekről, a világról.
a Gyertek át szombat este-t pedig minden héten várjuk, évek óta nincs olyan műsor, amin ennyit lehetne röhögni.
nem erőltetett, unásig ismételt poénok, mint az mostanában jellemző a Showder Klubra.
Vagy hogy is hívják mostanában...szóval Hadházi és társai gyakran olyan poénokat adnak elő, amiket 20 éve olvastam vicclapokban.
A Gyertek át ezzel szemben egy friss, humoros, pörgős, vidám műsor, ezzel sehova sem süllyedt a csatorna, mert sokan nézik és szeretik.
Neked semmi sem jó, veled van a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!