Meddig kell még elviselni az RTL Klubon ezt a szemét, hulladék műsort a FARM című elmeszakadást?
mekkora kamu... pfff...
ha vmi nem érdekel, nem húzom fel magam rajta ennyire, hanem nem nézem. ilyen egyszerű.
énb ehhez képest oscar díjas? hát annál hányadékabb, gusztustalanabb valami a világon nincs.
azt meg hagyjuk már, hogy pl. románoknál senki se nézi... olyan okosak itt egyesek. ha senki se nézné, rég levették volna a műsorról, okoska. nekik se éri meg, ha csökken a nézettség. ez a műsor már 40 országban ment sikerrel.
van rá igény.
ha valakit irritál, nézzen mást.
hogy lehetnek az emberek ennyire birkák? én se kezdek el egy bűn rossz könyvet olvasni, ami nem érdekel, csak azért, hogy utána fröcsöghessek meg utálkozhassak. helyette inkább olvasok olyat, ami érdekel.
ugyanez a helyzet a tévével, a rádióval, a napi sajtóval.
tudni kéne szelektálni.
a farm ráadásul nem csak idióták gyülekezete, van benne néhány idióta trágár féreg, de vannak teljesen normális emberek, és feladatok, és érdekel látni, hogy hogy kezelik le egymást, a helyzeteket. sokszor persze idegesítő is, de ha téged tényleg ennyire zavar, akkor ott az a csinos kis piros gomb a távirányítódon.
engem pl. sokkal inkább dühít ez az emberi butaság, hogy olyasmi miatt fröcsögsz, amit senki nem erőltet rád.
az meg teljesen más téma, hogy hogy tudsz 65 ezret keresni, mikor a minimálbér is nettó 73 ezer ft.
13-as: a kulturális közmunka bére pont ennyi!!- de köztudomású, ebből meg lehet élni (ezt azok mondják, aki 100x ennyiből élnek)
Kérdező: olvass- többre mész vele. Nekem nincs tv-m olvasok, rajzolok - jó ez így, nem pihentető mérgelődni egy rossz műsor előtt.
A Keresem a családom szerinted egy jó, nézhető műsor lenne?
Hát nem is értem, minek írok még neked, mikor egyértelmű, hogy te sem vagy egy értelmiségi...
Arról lemaradtál, hogy a legelső rész után kiderült, konkrétan ettől volt hangos a sajtó, hogy az egész egy jó nagy átverés?
A két testvér már évekkel ezelőtt egymásra talált, hiszen már kb 25 éve nyitva vannak a határaink.
Évek óta tartották a kapcsolatot.
A műsor ezt persze nem így adta elő.
De hát akinek erre van igénye...
épp olyan gusztustalanul átverős műsor, mint a többi, sőt ha úgy tetszik, ez még rosszabb, mint a Farm.
hiszen itt szándékosan átvernek téged, a nézőt, és megrendezett az egész. a farm nem megrendezett, ezért is vannak a konfliktusok. (más kérdés, hogy milyen feladatokat kapnak - mert a műsorkészítők nagyon jól tudják, hogy hogy kell konfliktust generálni...)
Szóval ha eddig intelligensnek tartottad magad, akkor ez most bukta, mert a családos műsor semmivel sincs magasabb szinten, mint bármelyik valóságshow. ez is egy kamu valóságshow műsorvezetővel, beszervezett szereplőkkel, megrendezett hazugságokkal.
oké, akkor mostmár ezt is tudom, közmunka-bérekkel valóban nem voltam tisztában, de mindig tanul az ember.
ez pont a mellékes része volt a válaszomnak, a lényeg pont a másik része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!