Hogyan ertessem meg anyammal? Mar belefaradtam (bovebben lent)
Szia!
Én kérdeztem, hogy milyen szakmákról lehet szó, mert azt gondoltam, hogy valami buta dolog lesz.
Szerencsére tévedtem!
Ha jó grafikus leszel, akkor megvalósíthatod az olyan vágyaidat is, amikről anyádék álmodni sem mernek. Ráadásul ebben a szakmában ha befutsz, nincsen ú.n. fizetési besorolás, azaz a művészetednek csupán a csillagok szabhatnak anyagi határt.
Hidd el, hogy tudom, hogy miről beszélek.
Ráadásul neked már a rendelkezésedre állnak a számítógépes ismeretek is, mert bele születtél. (Nem úgy mint az előző generációk.)
Ezzel simán mehetsz külföldre is.
Ha elfogadod tőlem a tanácsot, akkor tartsál ki, mert jó irányban indultál el.
Örülök, hogy kitartasz az elképzelésed mellett.
Sajnos sok szülő teljesen földhözragadt nézeteket vall, mert nem lát tovább a "Barátok közt"-nél. Náluk az az önmegvalósítás, ha akciós gagyit vesznek a teeszkóban és/vagy hétvégén van otthon húsleves meg rántott hús...
A számítógépes grafika egy NAGYON JÓ IRÁNY!!
Ezzel bárhol -a művelt világban- boldogulni tudsz, és nem is akárhogyan.
(Van nálunk a családban.)
Ha most belehúzol, megnézed a trendeket, ráfekszel a nyelvekre, biztos egzisztenciád lesz.
Ha van egy kis tehetséged és kitartásod, és nem ijedsz meg a kezdeti nehézségektől, sokra viheted.
Hidd el nekem, hogy -már befutott grafikusként- egészen másfajta "gondjaid" lesznek.
Pl. Nem az, hogy miből menjél nyaralni, hanem, hogy hová.
Nem az, hogy miből vegyél kocsit, hanem, hogy milyen színűt.
stb...
(Ne várd el anyádéktól, hogy ezt felfogják. Ők valószínűleg "jót akarnak neked", de sajnos csak a saját szintjükön.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!