Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kettest kaptam matekból. Hogy...

Kettest kaptam matekból. Hogy mondjam el?

Figyelt kérdés
Általánosban négyes ötös voltam matekból. Gimnáziumban pedig az első jegyem kettes lett. Hogyan mondjam el?nagyon félek.

2016. okt. 25. 13:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem jelent semmit, lehet, hogy csak figyelmetlen voltál, most még csak ismételtek.

Gimiben egyes lett az első matek dogám.

Közgazdász lettem. :-)

2016. okt. 25. 19:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Amikor a gimit kezdtem rögtön egy karóval nyitottam, majd év végén majdnem hármast kaptam négyes helyett. Aztán az utolsó két évben összeszedtem magam és most a BME-n tanulok gépészmérnöknek második éve. Szóval csak nyugi. Lehet rossz napod volt, nem értetted teljesen az anyagot. Belefér. Egy doga csak csepp a tengerben.
2016. okt. 26. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!