Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek megkapom matekból...

Szerintetek megkapom matekból a kettest?

Figyelt kérdés
9.osztály szakközép, 1,84 -re állok. A Tanár elég flegma, de lehet, hogy ez túlzás. Tudja, hogy én jó voltam, nem tudom a magatartást figyelik-e év végén, de kiváncsi vagyok a véleményetekre. Röpdoga 4,3 van, viszont 2 TZ összvissz, ami mind a kettő 1-es. Szerintetek akkor van esélyem a 2-esre év végén? ( 3nap és év vége)
2013. jún. 11. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:

mivel úgy sem tehetsz semmit, ne tedd fel minden nap ezt a kérdést... bár én holnapután elutazom és nem látom a 3 napból 2-t, de azért mégis:D

hát ha a két tz 1es lett, akkor esélyes, hogy nem adja meg... én pár éve bioszból 4.00-s átlagra kaptam kegyelem 3ast, mert a tz-m 2es lett... igaz, utána ugyanabból a témából kettő 5öst feleltem, de a tz az 2es lett... és igazából lényegében nem lehet hibáztatni a tanárt, az átlag az nem minden

de 1.84re azért kegyelemből meg lehet adni, de ha minden tz-d 1es, akkor lényegében mondhatja, hogy nem tudsz semmit...

2013. jún. 11. 20:51
 2/7 anonim válasza:

VAN

de nem értem miért fontos hogy szerintünk megkapod e a tanáron múlik bár sztem nem nem is nagyon van olyan tanár aki 1,75 vagy 1,8 nem adná meg a jobbat

2013. jún. 11. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:

A magatartást is nézi szerintem ha flegma akkor is. Nekünk is van egy ilyen a mi iskolánk tantestületében. Én és a barátnőm 4,75 -re álltunk angolból és nekem megadta az 5-öst, barátnőmnek meg nem adta meg azzal a címszóval hogy "elég sokat beszélgetsz az órákon"

Persze ez annyira egyénre válogatott dolog...mindenesetre sok szerencsét! :)

2013. jún. 11. 21:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm. 1,84-re állok. Holnap zár le. Beadtam egy 12 oldalas szorgalmit, + holnapra még egy 5 oldalasat más témakörből. Magatartásom 5, főleg az ő óráin. Remélem kegyelem kettes meglesz..:s Nagyon stresszelek
2013. jún. 12. 15:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Majd írj hogy megadta e. :) Szurkolok! :)

(utolsó)

2013. jún. 12. 21:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Holnap írok,hogy mi lett. Piszok mód stresszelek.
2013. jún. 12. 21:39
 7/7 A kérdező kommentje:
MEGADTA!! :D 100-al vert a szívem, aztán elmosolyodott és aztmondta, hogy megkapod a kettest! :D Köszi a bíztatást..!!!! :D
2013. jún. 13. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!