Szerintetek megkapom matekból a kettest?
mivel úgy sem tehetsz semmit, ne tedd fel minden nap ezt a kérdést... bár én holnapután elutazom és nem látom a 3 napból 2-t, de azért mégis:D
hát ha a két tz 1es lett, akkor esélyes, hogy nem adja meg... én pár éve bioszból 4.00-s átlagra kaptam kegyelem 3ast, mert a tz-m 2es lett... igaz, utána ugyanabból a témából kettő 5öst feleltem, de a tz az 2es lett... és igazából lényegében nem lehet hibáztatni a tanárt, az átlag az nem minden
de 1.84re azért kegyelemből meg lehet adni, de ha minden tz-d 1es, akkor lényegében mondhatja, hogy nem tudsz semmit...
VAN
de nem értem miért fontos hogy szerintünk megkapod e a tanáron múlik bár sztem nem nem is nagyon van olyan tanár aki 1,75 vagy 1,8 nem adná meg a jobbat
A magatartást is nézi szerintem ha flegma akkor is. Nekünk is van egy ilyen a mi iskolánk tantestületében. Én és a barátnőm 4,75 -re álltunk angolból és nekem megadta az 5-öst, barátnőmnek meg nem adta meg azzal a címszóval hogy "elég sokat beszélgetsz az órákon"
Persze ez annyira egyénre válogatott dolog...mindenesetre sok szerencsét! :)
Majd írj hogy megadta e. :) Szurkolok! :)
(utolsó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!