Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim kiborítanak mit...

A szüleim kiborítanak mit tehetnék ez ellen? (több lent)

Figyelt kérdés

Baromira elegem van már abból hogy a szüleim úgy kezelnek mint valami idiótát akit nyugodtan lehet piszkálni csak azért mert ők is szívnak a munkahelyen.Például gyere ki anyának köszöni mert úgy illik (közben rankedezek de le se tojják)én meg mondom mindjárt vége a meccsnek és máris megyek erre meg:

Hallod ˙˙˙˙ nálad szemtelenebb gyerek nincs a világon!Én meg kisietek gyorsan köszönni de szerintük túl gyorsan és emiatt is lebasznak.Aztán meg jönnek azzal hogy erre a hétre eltoltam a gépelést. Jegyeim 4-5 néha egy-egy rossz jegy de utána rögtön kijavítom.Meg rankedezek és ki kell mennem vacsorázni mert úgy illik nincs olyan hogy befejezem a meccset áá nem.Meg a haverjaim is előtt állandóan leégetnek.Példa:1 órával mondom nekik hogy live lesz szval kérnék egy kis csendet.Erre meg?Zene üvöltetés bekopogás hogy kész a vacsi a nagyi hív stb.A legrosszabb pedig az hogy a röplabdát is rám erőltetik.Nagyon üvölt az anyámról hogy rajtam akarja kiélni az álmait.Közbe össze vissza hazudozik vmi prementstruációs szindrómáról hogyha az a bajom akk bizony sportolni.Mit teheteK ?(Bocsánat ha néhány mondat értelmet de ez már sok)

2016. okt. 24. 19:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet az utolsó hozzászólóval. (nem sértés)

Vagyis van igazság benne, igen, de vannak emberek akiknek egy virtuális világ amiben dolgokat eljátszhatnak harcolhatnak, egy más karakter bőrébe bújhatnak mind kiváló szórakozási forma. Én is imádom, tényleg. Főként mert nagyon szeretem a fantasy világokat.

Éppen emiatt nem az a megoldás, hogy "hagyd abba amíg nem vagy teljesen zokni". Nem. Itt a mérték a kulcsszó.

Mert igenis lehet tartani mértéket még ebben is.

2016. okt. 27. 14:08
 22/24 hurda tibor ***** válasza:
10%
Hát igen nagy madarak a szüleid,mi az hogy odarendelnek,körülbelül mint ha a kutyájuk lennél,nem értem miért kell igy rátelepedni a gyerekre,föleg hogy nem is vagy már gyerek...áááá...nem értem....
2016. nov. 2. 15:49
 23/24 A kérdező kommentje:
Így a sok kommentet olvasva rájöttem hogy egy idióta voltam amikor ezt kiírtam.Meg akkor még a LoL körül forgott az életem más nem is létezett.Nem csak itt hanem a való életben is sokan mondták hogy miért hisztizek emiatt?Most 18 évesen meg ott tartok hogy lakást keresek és rendes munkát és nem csak a játékokba ölöm a pénzem :).A családommal is jobb lett kapcsolatom :) Szóval köszönöm mindenkinek aki felnyitotta a szemem (egyszóval lebasszott hogy emiatt hisztizek).Köszönöm :)
2016. nov. 27. 15:40
 24/24 anonim ***** válasza:
Sok sikert a való(di) világban! :)
2016. nov. 27. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!