Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim kiborítanak mit...

A szüleim kiborítanak mit tehetnék ez ellen? (több lent)

Figyelt kérdés

Baromira elegem van már abból hogy a szüleim úgy kezelnek mint valami idiótát akit nyugodtan lehet piszkálni csak azért mert ők is szívnak a munkahelyen.Például gyere ki anyának köszöni mert úgy illik (közben rankedezek de le se tojják)én meg mondom mindjárt vége a meccsnek és máris megyek erre meg:

Hallod ˙˙˙˙ nálad szemtelenebb gyerek nincs a világon!Én meg kisietek gyorsan köszönni de szerintük túl gyorsan és emiatt is lebasznak.Aztán meg jönnek azzal hogy erre a hétre eltoltam a gépelést. Jegyeim 4-5 néha egy-egy rossz jegy de utána rögtön kijavítom.Meg rankedezek és ki kell mennem vacsorázni mert úgy illik nincs olyan hogy befejezem a meccset áá nem.Meg a haverjaim is előtt állandóan leégetnek.Példa:1 órával mondom nekik hogy live lesz szval kérnék egy kis csendet.Erre meg?Zene üvöltetés bekopogás hogy kész a vacsi a nagyi hív stb.A legrosszabb pedig az hogy a röplabdát is rám erőltetik.Nagyon üvölt az anyámról hogy rajtam akarja kiélni az álmait.Közbe össze vissza hazudozik vmi prementstruációs szindrómáról hogyha az a bajom akk bizony sportolni.Mit teheteK ?(Bocsánat ha néhány mondat értelmet de ez már sok)

2016. okt. 24. 19:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%
Kamaszpanasz című műsorunk mai napi tízezredik nyöszörgőjét olvashatják.
2016. okt. 24. 19:23
 2/24 anonim ***** válasza:
94%
Néha fel kell álnod a kép elől? Ne máááár
2016. okt. 24. 19:29
 3/24 A kérdező kommentje:
Napi 1. még csak 18 vagyok de az én időmben ez nem így volt ember kommentjét látjuk tömörebben nem az ilyenekre vagyok kíváncsi
2016. okt. 24. 19:30
 4/24 A kérdező kommentje:
Ha te játszanál vmivel akk értenéd hogy minden másodperc számít főleg ha rankedezel
2016. okt. 24. 19:31
 5/24 piriiiii ***** válasza:
36%
Szerintem ez kamuuuuuuuu.
2016. okt. 24. 19:31
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Várj, most lemegyek a szüleimmel vacsorázni, utána felhívom a nagyit, majd este játszom 5-6 órát a gépemen, de rögtön azután visszajövök ide és nagyon foglak sajnálni a szomorú sorsod miatt. Komolyan.
2016. okt. 24. 19:35
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Te, van egy rossz hírem: ha lány vagy, akkor a premenstruációs szindróma valóban létezik! ;)
2016. okt. 24. 19:41
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Tedd ki őket a házból! Hát mit képzelnek ezek?
2016. okt. 24. 19:44
 9/24 anonim ***** válasza:
92%

Mi az a rankedezés? Elírtál valamit, vagy mi? Akárhogy próbálom kitalálni, nincs szó, ami a szövegkörnyezetbe beleillik. Rákérdez? Ránéz?

Másrészt nem csak néhány mondat értelmetlen, hanem ez az íráskép (rövidítések használata, vesszőt nem ismered, ami nélkül olyan, mintha egy levegővel darálná el valaki azegészet, nulla szövegkohézió, tragikus helyesírás) szégyen egy 18 évestől. Felnőtt ember vagy, aki már dönthet a saját (és mások) jövőjéről, de egy normális mondatot nem tudsz leírni? Meg egy nyomorult JÁTÉK miatt rinyálsz? Felnőtt létedre? Ugyan már...

2016. okt. 24. 20:36
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el. Ilyen köcsög szülőket, mit képzelnek hogy elvárják hogy köszönj nekik meg velük vacsorázz? fujj..jeletsd őket a gyámügynél, ezek kínoznak téged...
2016. okt. 24. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!