A szüleim kiborítanak mit tehetnék ez ellen? (több lent)
Baromira elegem van már abból hogy a szüleim úgy kezelnek mint valami idiótát akit nyugodtan lehet piszkálni csak azért mert ők is szívnak a munkahelyen.Például gyere ki anyának köszöni mert úgy illik (közben rankedezek de le se tojják)én meg mondom mindjárt vége a meccsnek és máris megyek erre meg:
Hallod ˙˙˙˙ nálad szemtelenebb gyerek nincs a világon!Én meg kisietek gyorsan köszönni de szerintük túl gyorsan és emiatt is lebasznak.Aztán meg jönnek azzal hogy erre a hétre eltoltam a gépelést. Jegyeim 4-5 néha egy-egy rossz jegy de utána rögtön kijavítom.Meg rankedezek és ki kell mennem vacsorázni mert úgy illik nincs olyan hogy befejezem a meccset áá nem.Meg a haverjaim is előtt állandóan leégetnek.Példa:1 órával mondom nekik hogy live lesz szval kérnék egy kis csendet.Erre meg?Zene üvöltetés bekopogás hogy kész a vacsi a nagyi hív stb.A legrosszabb pedig az hogy a röplabdát is rám erőltetik.Nagyon üvölt az anyámról hogy rajtam akarja kiélni az álmait.Közbe össze vissza hazudozik vmi prementstruációs szindrómáról hogyha az a bajom akk bizony sportolni.Mit teheteK ?(Bocsánat ha néhány mondat értelmet de ez már sok)
#9: Pedig ezt így használják a játékos szlengben, az angol "ranked" szóból jön. Én sem ismertem, de a Google simán kiadta. :)
A lényege - ha jól vettem ki -, hogy online játékokban ha jó vagy, valamilyen pontokat kapsz, ha rontasz, pontokat vesztesz. A játékosokat pedig a pontok szerint rangsorolják.
Ez az online játék amúgy tipikusan olyan dolog, ami mellől nem lehet akármikor "büntetlenül" felállni, a szülők viszont nem értik az egészet, és ebből ilyen hülye konfliktusok lesznek.
Én is sokat szoktam játszani online játékkal de ez a ranked nem az én világom...egyszerűen csak játszok és igen nekem is voltak eleinte ilyesmi konfliktusaim a szüleimmel de könnyen megoldható kompromisszumokkal és jó időzítéssel.
Szóval pl számítok arra, hogy kb mikor van vacsi vagy ha fel kell hívni valakit hát felhívom és mindezek után miután megcsináltam mindent részt vettem mindenen dumáltam mindenkivel szépen megkérdezem hogy a köveljövőben szükségük van-e rám, mert szeretnék játszani a barátaimmal és ha azt mondják nem, akkor van pár szabad órám amit úgy élvezek ki ahogy akarok.
Szóval lehet, hogy ha megcsinálsz dolgokat (mondjuk én amúgy is nagyon sokat beszélgetek a családommal) akkor jobban meg fogják érteni hogy ABBAN a pár órában hagyjanak békén.
Bocsánat, de te már zokni vagy a gépezéstől, ráadásul függő is. Gondolom, egy könyvet nem bírsz elolvasni, mert az túl megterhelő agyilag. Ez látszik legalább is az írásképeden.
Ja, és én is játszom, főleg a Hearthstone-nal, ahol szintén van ranked, de a családom tiszteletben tartja, amikor szólok, hogy most egy órán keresztül ne zavarjanak, mert szeretnék rankeden jó helyezést elérni. A probléma ott kezdődik, hogy szerintem te nem egy órát, hanem reggeltől estig a gép előtt ülsz, ha csak nincs suli. Nehogy már a család hibája legyen, ha nem akarják, hogy minden kapcsolatot kvázi megszakíts velük, hát ez röhejes. :D garantálom, hogy elnézőbbek lennének, ha nem a gép előtt töltenéd az egész életed.
23N
Istenem, kérlek add hogy a gyerekem ne legyen ekkora csíra, ha felnő!
Kèrdező, kérlek olvasd már vissza amit írtál, iszonyat szánalmas vagy, ràadásul "nő" létedre! Köszönni nem vagy képes annak aki felnevelt, meg a pofád elé rakja a monitort amin gyépéskedsz, meg nagyanyáddal is kell beszélni? Pfúj!
"össze vissza hazudozik vmi prementstruációs szindrómáról" XD
Anyád csak akka céloz, hogy hisztis szuka vagy! És igazat kell adjak neki!
Ha az én kölköm egy nap idáig fajulna, tuti áramtalanítanék aztán bacca megy a rankedjeit, majd addig ütném a nyelvtankönyvvel, míg meg nem tanul leírni egy mondatot normálisan!
9-es A kérdező LOL-al játszik az az League of Legendsel játszik. Ártalában egy meccs olyan fél óra vagy lehet több is. Ranked által tud feljutni szilverbe, goldba stb. Ha ott hagyja a meccset, játék közben akkor banolhatják is. Azaz egy bizonyos ideig nem játszhat. Kb ennyi
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!