Szüleim hamarosan meg fogják tudni, hogy füvezek. Kész
vagyok elmondani az igazat?
Figyelt kérdés
A lényeg annyi hogy szüleim hamarosan meg fogják tudni hogy füvezek. Az mindegy hogy honnan de megfogjak. 16 éves vagyok hosszú történetem van és felettébb érdekes. 2 éve csinálom már. Ne úgy képzeljétek el a tarsasagomat hogy egy undorító drogos banda hanem egy nagyon intelligens társaság.
Jók a jegyeinek gimnazisták vagyunk van komoly elképzelésünk a jövőnkről. Csak annyi különbséggel hogy egy ket naponta rágyújtunk egy két cigire. Nem vagyunk felelőtlenek, mindegyikünknek komoly története van ilyen téren. És én úgy vagyok vele hogy pl aki akkora gengszter hogy iszik minden hétvégén mert ő ,,nagymagyar" ember a akkor legyen akkor is ekkora lőcse amikor a szülei előtt ezt fel kell vállalnia. Én pedig arra gondoltam Hogyha anyám rákérdez, nem fogok neki hazudni hisz az édesanyám. De elmesélem neki mind ezt, hogy azóta mióta csinálom a jegyeim nem romlottak,angol kozepfoku nyelvvizsgam lett, nem bio szart szivok, es nem is fognak megtalalni mert a tarsasagunk van olyan rugalmas, hogyha valami parát érzünk az éterben akkor el tudunk tűnni akár hónapokra. Persze képletesen. A kérdésem első sorban a szulőkhöz szól ti mit tennétek ilyen helyzetben. Annyit még hogy soha nem fog senki tőlünk semmilyen drogra raszokni ezt biztosan mondom. És nagyon sokszor volt rá példa hogy letettuk honapokra is. Tudjuk magunkat kontrollálni. Szóval ti mit reagállnátok?
Én is füveztem, és meg voltam győződve róla, hogy nem lehet rászokni, és nem fogok emiatt más szerekhez is nyúlni. 3 év után már a fű mellett speedeztem, ekiztem is. Minden drogos a fűvel kezdi, és rá lehet szokni. Lehet hogy te 16 évesen nagyon nagy királynak érzed magad a haverjaiddal, de ha majd visszanézel erre az időszakra, rájössz, hogy te is csak egy kis füves p*cs voltál.
2016. okt. 23. 08:57
22/31 anonim válasza:
en 2 eve kezdtem el,eloszor haver utana tesommal. Aztan elmondtam a szuleimnek, apu egyuttfuvezett velunk, volt olyan is hogy anya is ott volt de o nem szivott. Egyebkent nem szeretik ha fuvezem, egyszer ezvegett majdnem elvettem a szuleimtol..azota nem is enged messzebbre.
2016. okt. 24. 08:00
23/31 anonim válasza:
21-es, azért mert te egy gyökér, gyenge ember vagy, még nem mndenki az. Egyre több hejen legalizálják a világban, sehol nem okozott problémát. Szánalmas vagy.
2016. okt. 25. 11:37
24/31 anonim válasza:
Remélem ez alapján rájöttél, hogy nem kell elmondani az ilyet. Mint látható, egyes embereknél a mai napig egyet jelent a marihuána az intravénásan tolt heroinnal. Én sosem próbáltam, de amennyit utánajártam több oldalról megvizsgálva, semmivel sem veszélyesebb, mint mondjuk az alkohol. Hosszútávon egyik sem ártalmatlan, de ezt mindenki mérlegelje magában.
2016. nov. 6. 12:32
25/31 A kérdező kommentje:
Szeretnék reagálni a kommentekre. A vesszőkért először is elnézést kérek, rohanásból áll az egész napom, mert elfelejtettem mondani, hogy hangszeren játszok sok sok éve nagyon magas szinten. Eddzeni is járok. Nem várom el senkitől, hogy megértse. Először is reagálnék az olyan fajta hozzászólásokra, hogy ha fiam lennél összevernélek és hasonlók. (Előre elnézést a trágár szóhasználatért)-A jó édes testét áruló édesanyádat. Ha rájönnél, hogy a gyermeked, olyan dolgokat fogyaszt ami szerinted nincs rá jó hatással, akkor az lenne az első, hogy megölöd meg kidobod otthonról? Nézz már magadba te szemétláda végtermék. Mit gondolsz ki vagy te? Ugyanolyan függő csak más szempontból nézve. Te undorító gyógyszereken gyors kajákon élő elhízott hímvessző te. Kávé az nem drog te gyökér? Mégis iszod minden reggel. Gyerünk menj vissza a vidéki kocsmádba te nagy magyar kretén aztán iszogasd a feleseidet mert az jót tesz a gyomrodnak te alkoholista. Benne van a pakliban, hogy már most több végzettségem van 10.esen mint neked egész életedben lesz. Mi lesz akkor ha ne adj isten visszanézek ide 8 év múlva egyetemi végzettséggel és jól fizető munkával a kezemben? Te akkor is az alkoholos dolgaidat fogod iszogatni, és azt fogod magyarázni az ismerőseidnek, hogy ez a gyerek csak egy kivétel volt a többi mind drogossá válik.- Ragequit. Nem szoktam ilyen rondán beszélni de felettébb fel tud kavarni az ilyen hangvételű lekezelő büfögés amit néhány ember ideokád. A pénz probléma - az látom meg sem fordult a fejekben, hogy létezik nyári munka. meg kisebb alkalmi munkák szünetekben nem? :D Csak mondom, így realitás szempontjából kb annyit költök el egy héten mint egy normális gyerek. Kicsit kevesebbet. Én nem kebapozom, nem Macdonaldsozok. És szerinted miből részegek a mai 16 éves korosztály egy bulin? mert az tuti, hogy nem 200 forintból. Őket miért nem cs*szegeted? Ja hogy azt megteheti a gyerek, hisz jó móka meg ő is ezt csinálta ennyi idősen? fujj. Az a napi 1-2 szál képletes volt. Most pl már megint egy hónapja nem nyomjuk, mert nem érezzük úgy, hogy meglenne hozzá a hangulat. Aki szerint pedig hamarabb megdöglök értem nem kár, akkor tudd meg, hogy én leszek az a generáció aki majd termeli a pénzt az országnak, hogy te megkapjad a nyugdíjad, úgyhogy változtass a stílusodon ;).
2016. nov. 26. 13:34
26/31 anonim válasza:
- a kávé nem drog és nem káros. Ezt mint biológus, úgy mondom neked
- ilyen helyesírással nem biztos, hogy olyan könnyen fogsz találni munkát, mert ott önállóan írnod kell egy önéletrajzot, amiből ez ki fog tűnni
- szánalmas, hogy a diákmunkát hozod fel a nagy pénzszerzési teljesítményedre. Ki nem diákmunkázott diák korában, de úgy őszintén?
- egyetem nem egyenlő a biztos munkával
- te nem fogsz nyugdíjat termelni, ha ugyanezt az életvitelt folytatod tovább
2016. nov. 26. 13:40
27/31 A kérdező kommentje:
Üdvözlet. Nem tudom te valószínűleg jobban tudod, de én úgy hallottam, hogy a benne lévő koffein viszont megemeli a pulzusodat. Jelezném, hogy még mindig telefonról írok. És légyszíves ne a helyesírásommal törődjél már. Annyira undorító, hogy amikor már egy ember nem tud mással előjönni akkor ezt hozza fel. Nyilván ha hivatalos dolgot írnék, figyelnék hogy hogy írok, de hivatalos dolgokat nem telefonos billentyűzetről szoktak írni, úgyhogy le lehet erről a dologról akadni. Biztos te is gépeltél már félre. Nem fogok félve minden betűt átellenőrizve írni azoknak az embereknek, akik válaszokkal ezelőtt a halálomat kívánták. - tényleg rohadt szánalmas a diákmunkát felhozni. Te tényleg idióta vagy? Megkérdezték, hogy honnan van rá pénzem. Diákmunka. Direkt erre melóztam, hogy erre ne keljen pénzt kérnem otthon és mivel már 2 éve egy korty alkoholt sem ittam, így nem viszem meg annyira a kasszát otthon. Ők kérdeztek valamit én pedig válaszoltam. Mi ezen annyira nagyon érthetetlen? :DD - Ha azt az egyetemet végzem el ami a célom akkor hidd el hogy 100% hogy nem maradok munka nélkül, ezt biztosra állíthatom. Sőt. Valószínűleg kapok majd szerződést az egyetemen munkáltató cégtől, hogy rögtön oda menjek dolgozni ők majd biztosítják nekem a munkahelyet jó fizetéssel. Remélem értékeled, hogy megosztok veled olyan dolgokat is amik elég durván magán jellegűek csak sajnos sikerült úgy hozzászólnod valamihez, hogy semmilyen háttérinfót nem tudtál. És de ha minden jól megy fogok. :))
2016. nov. 26. 14:10
28/31 anonim válasza:
A kávé definíció szerint drog és ha túlzásba viszik, k#rva káros tud lenni. Erről ennyit biológus úr.
2016. nov. 28. 08:50
29/31 anonim válasza:
Kérdező mit szóltak a szüleid?
2016. nov. 28. 08:51
30/31 A kérdező kommentje:
Úgy alakult, hogy mégsem tudták meg, de ha esetleg kiderül akkor a leírtak szerint fogok cselekedni. Majd meglátjuk :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!