Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim hamarosan meg fogják...

Szüleim hamarosan meg fogják tudni, hogy füvezek. Kész vagyok elmondani az igazat?

Figyelt kérdés

A lényeg annyi hogy szüleim hamarosan meg fogják tudni hogy füvezek. Az mindegy hogy honnan de megfogjak. 16 éves vagyok hosszú történetem van és felettébb érdekes. 2 éve csinálom már. Ne úgy képzeljétek el a tarsasagomat hogy egy undorító drogos banda hanem egy nagyon intelligens társaság.

Jók a jegyeinek gimnazisták vagyunk van komoly elképzelésünk a jövőnkről. Csak annyi különbséggel hogy egy ket naponta rágyújtunk egy két cigire. Nem vagyunk felelőtlenek, mindegyikünknek komoly története van ilyen téren. És én úgy vagyok vele hogy pl aki akkora gengszter hogy iszik minden hétvégén mert ő ,,nagymagyar" ember a akkor legyen akkor is ekkora lőcse amikor a szülei előtt ezt fel kell vállalnia. Én pedig arra gondoltam Hogyha anyám rákérdez, nem fogok neki hazudni hisz az édesanyám. De elmesélem neki mind ezt, hogy azóta mióta csinálom a jegyeim nem romlottak,angol kozepfoku nyelvvizsgam lett, nem bio szart szivok, es nem is fognak megtalalni mert a tarsasagunk van olyan rugalmas, hogyha valami parát érzünk az éterben akkor el tudunk tűnni akár hónapokra. Persze képletesen. A kérdésem első sorban a szulőkhöz szól ti mit tennétek ilyen helyzetben. Annyit még hogy soha nem fog senki tőlünk semmilyen drogra raszokni ezt biztosan mondom. És nagyon sokszor volt rá példa hogy letettuk honapokra is. Tudjuk magunkat kontrollálni. Szóval ti mit reagállnátok?

2016. okt. 22. 13:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
65%

Úristen de beképzelt vagy. "Komoly történetünk van". Sírok :"DDD

Kis örökszűz. :D

2016. okt. 22. 14:58
 12/31 rrrrrreennnnn ***** válasza:
50%

Most a 10-es ugyan mi a jò francért lett lepontozva?! Ja,persze a kérdezőhöz hasonlòk is olvassàk ezt az oldalt...

Na,kisgyerek,szerintem vegyél vissza.

Hogy mit reagàLLnànk? Oh,hagyjuk...

De te annyira okos vagy,azt te tudod,mit fognak szòlni a szüleid.

Tényleg,mesélj màr komoly történeteket,amik gyerekfejjel megtörténtek veled.

Elfelejtetted vinni a tízòraidat és a tanàrnéni adott kölcsön egy szalàmis szemlére? Ne röhögtesd màr ki magad.

Te meg az intelligencia köszönő viszonyba n sincs egymàssal,írni sem tudsz.

Minden kemény drogos így kezdte,ahogyan te. "Én le tudok àllni " "Én tudom magam kontrollàlni."

"Biztos,hogy nem fogunk ràszokni keményebb drogokra."

Ez a legtipikusabb 3 mondat.

El sem hiszem,14 évesen ràszoktàl a fűre!

Ez igen!

Csak azt nem tudom,ebből hogy nem vettek észre semmit?

Egy normàlis ember vaksötétben 100 méterről kiszúr egy ilyen embert.

Mit csinàlnak a te szüleid? Jò Isten...

Ez egyébként tényleg felettéb érdekes történet volt.

2016. okt. 22. 15:17
 13/31 anonim ***** válasza:
53%

"Ilyen szarokkal éltek"

Akkor megkérdezném tőled, hogy az alkohol az mi? Attól hogy az belédivódott, hogy jó magyar ember pálinkát iszik és nem füvezik, nehogy azt gondold, hogy ez jó. Nem kéne ilyen csökönyösen gondolkodni.

"Normális ember nem füvezik"

Normális ember nem iszik, cigizik, kávézik, energiaitalozik, szotyizik, rágja a körmét, tv-zik egész este ahelyett hogy a családjával töltené a drága időt, stb.

Te normális vagy?:)

2016. okt. 22. 16:15
 14/31 anonim ***** válasza:
66%
Pszichiáter vagyok és csak azt mondom: az alkohol is nagyon egészségtelen, és káros, de jó 10 éves tapasztalatom alapján nem szokott fiatalkorban súlyos és maradandó pszichiátriai betegségeket okozni, a fű viszont igen, és kiszámíthatatlan hogy kinél és mikor. Zártosztályon sok hasonlóan indult fiatalembert kezeltem már mert pl 18-20 év között teljesen váratlanul olyan erős üldöztetéses gondolatok uralkodtak el rajtuk, hogy teljesen elvesztették a kapcsolatot a valósággal, úgy kellett lefogni őket stb. És sajnos az a tapasztalatom hogy hiába gyógyultak meg nagyjából gyógyszerekkel, és hagyták abba a drogozást, nem tudták elhagyni hosszú távon a gyógyszert, mert különben visszaestek abba a valóságtól elrugaszkodott állapotba, úgyhogy életreszóló pszichiátriai betegséget összeszedtek. Persze van akinél drog nélkül is fellép ilyen de drogos múlttal sokkal gyakrabban előfordul. Ilyent alkohol nem csinál max évtizedek alatt és nem ilyen mértékben.
2016. okt. 22. 16:47
 15/31 anonim ***** válasza:
49%
Én jól szájon vágnálak, ha az én gyerekem lennél.
2016. okt. 22. 17:37
 16/31 anonim ***** válasza:
76%

"Akkor megkérdezném tőled, hogy az alkohol az mi? Attól hogy az belédivódott, hogy jó magyar ember pálinkát iszik és nem füvezik, nehogy azt gondold, hogy ez jó."

Nem gondolom hogy jó a az alkohol. Csak annak ha néha megiszik az ember egy pohár bort- mértékkel ha nem értenéd miről beszélek. - annak nincsenek olyan durva hatásai mint a füvezésnek. Amúgy meg milyen hülye logika ez már: egyből feltételezed hogy a füvezést ellenzem, de az alkoholizmussal ki vagyok békülve. Hát nem vagyok.

2016. okt. 22. 18:15
 17/31 anonim ***** válasza:
27%

Megvannak a fűnek is a negatívumai.

Ha sokat szívsz, szépen lassan előjön a zokniagy. Az ember kevésbé lesz képes megmutatni igazi énjét, intelligenciáját, de attól függetlenül még mindig ez a jobb verzió.

Egyesek ugyanis pánikbetegek lesznek, és mint a pszhiáci is mondta, ezek a dolgok gyakran köszönhetőek a drogoknak.

Hozzáteszem, hogy egy csomó ember hajlamos ezekre a bajokra, és a füvezés szép lassan felszínre hozza.

Másrészről szerintem egy áldás ez a növény. És marhára nem értem, miért beszél úgy róla mindenki, mintha a sátán találmánya lenne. Néha arra gondolok, hogy ha már választanátok, akkor inkább egy gyilkost mentenétek ki a börtönből, mint egy drogokkal élő embert.

Nálunk még közel se van olyan státuszban, mint az egybesült állatoknál. De én úgy érzem, szép lassan egyre befogadóbb generáció kerül az élre, akik nem feltétlenül problémának fogná fel a dolgot.

Egy baj tényleg van, ezért megbszhatnak. Akár a jagellók, akár egy bőrnyakú banda, a dealer verőlegényei, mindegy.

Ez pedig igazságtalan, mert ezeket a kockázatokat nem éri meg egyáltalán.

Én vagyok olyan szerencsés, hogy ezeket az illetőket megúszom, és nincs olyan nap, hogy ne lenne nálam valami csekély mennyiség. Ez nem feltétlenül jár azzal, hogy elszívok napi 4 cigit. Megvannak az efféle gyengébb napjaim is évente kétszer, de úgy érzem hogy önmagában egy csodás hatóanyag, ami morálisan többé tett.

Megkomolyodtam, és adott egy perspektívát, amit tudok követni a józan életemben. És sokkal jobb így élni.

A szüleim se tudtak igazán a dolgaimról. Én bevallottam nekik hogy tetszett és jó volt, néha meséltem is nekik, de a biztonságuk érdekében sokkal kevesebbet tudnak, mint hisznek.

De szerintem ezzel nincsen baj, hiszen még nem ütött el az autó, a rendőr se rúgott tökön, és a koncertről se dobtak ki, mert kavartam egy foglalt csajjal.

Azonban ez mindig benne lesz a pakliban, más kérdés hogy fű nélkül is ugyanúgy lehetséges minden a világban.

Az én gyerekeim valszeg olyan nevelést kapnának mint én, egy lehetőleg alkohol és drog nélküli életfilozófiát. És biztosra fogom tudni, hogy így is ugyanaz fog lezajlani náluk, mint nálam, vagy mint a szüleimnél, minimális helyzetbéli változásokkal.

De én lennék olyan laza szülő, hogy sodornék nekik egy jointot. Aztán rájuk bízom, mert vagyok annyira rossz szülő, hogy kezükbe adom a döntést.

2016. okt. 22. 18:28
 18/31 anonim ***** válasza:
53%

Én speciel 20 éve szívogatok, kisebb nagyobb szünetekkel, meg használok alkalmilag ezt-azt. A szüleim soha nem is sejtették, a munkahelyemen sem, senki a "körön' kívülről. Ja és óvodában dolgozok.

Ha elmondaná valaki akár egy ismerősömnek, akármelyik szülőnek, hát szerintem kiröhögnék.

És vagyonokat se költök rá...

De mindegy is nem ez volt a kérdés!

A kérdèsre, szerintem ha biztos megtudják, akkor inkáb mondd el előbb te. Ha kiakadnak is, legalább nem más vágja a képükbe.

Hogy mit fognak reagálni, az teljesen kiszámíthatatlan... Egy barátnőm aki elmondta, utána együtt szívott az anyja velünk. Van aki lebukott, és kivágták otthonról. Szülője válogatja.

2016. okt. 22. 20:56
 19/31 anonim ***** válasza:
56%

"Ne úgy képzeljétek el a tarsasagomat hogy egy undorító drogos banda hanem egy nagyon intelligens társaság. "

Az inteligens drogosok :D 10 perce ezen szakadok :D Anyád helyében úgy basználak szájba, kihullanának a fogaid, legalább bővülne a komoly történeted. ;) Aztán elgondolkoznék, hogy hol rontottam el a nevelésed. Ha tetszik, ha nem inteligens ember nem füvezik.

2016. okt. 22. 23:26
 20/31 anonim ***** válasza:
52%
Legalább hamar beledöglesz, a gyengékért nem kár.
2016. okt. 23. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!