Miért nem akarja elmondani hogy van párja?
Lányom kollégista Pesten. A barátairól és udvarlóiról abszolute nem beszélt akkor se amikor itthon lakott. Bár tény h nem volt senkije, mert nem ment el sehová se soha.
Amióta elment nem igazán tudok róla semmit se. Ha leülünk beszélgetni mindig tereli a témát. Biztos h voltak probálkozok, de velem nem osztja meg. Vágynék egy igazán jó anya-lánya kapcsolatra. Hogyan nyissak felé újra?
Valakije tuti van, lehet h csak testiség miatt.
Az nem lehet,hogy leszbikus?
Egy fiúról azért könnyebb beszélni.
Ülj le vele,teázzatok/kakaózzatok,beszélgessetek,nézzetek csajos filmeket,vagy menjetek el vásárolni.
Mondd meg neki is,hogy szeretnéd,ha jobb lenne a kapcsolatotok,és tudnátok őszintèn,nyiltan beszélgetni mindenről.
Te egy túl kíváncsi emberke vagy... talán épp ezért tudsz oly keveset és ezért olyan a kapcsolatotok amilyen.
Azt hiszem kissé elkéstél dolgokkal...
Először alakíts ki egy jó anya-lánya kapcsolatot, aztán majd elvárhatod az ilyen szintű őszinteséget.
A kettő ugyanis nem ugyanaz!
Kezdd azzal, hogy beszélgetsz vele, milyenek a hétköznapjai, hogy bírja a tanulást, talált-e már barátokat. Mire lenne szüksége, jól érzi-e magát a koleszban, stb.
Aztán pár beszélgetés sem ártana úgy általában, hogy kicsit jobban ismerjétek egymást. Nekem mindig olyan hihetetlen, mikor itt is sok fiatal kérdezi, hogy vajon mit szólnak a szülei, ha kiderül, hogy meleg. Rólam tudják, hogy erről hogy gondolkodok, meg úgy általában a nagyvilágról, mert szoktunk beszélgetni.
Aztán ha ez nálatok megvan, akkor lehet várni, hogy majd elmondja, hogy van-e valakije, és hogy bátran lesz akkor is őszinte, ha csak szexkapcsolata van, vagy épp leszbikus, mert tudja, hogy nem fogsz kiakadni.
Mikor elolvastam a kérdést nekem is egyből az ugrott be, hogy sanszos, hogy leszbikus. Abból gondolom, hogy én is mindig terelem a témát mikor a rokonaim felhozzák, hogy van e barátnőm, pedig ha lenne tök szívesen beszélnék róla velük, bemutatnám, etc. Ebben a helyzetben nagyon nehéz beszélni a párkapcsolatokról. Nekem pl anyukám elfogadja a dolgot teljes mértékben, de erről az egyről sosem beszélek vele.
Lehet persze, hogy nem leszbikus a lányod, de én egy meghitt anya-lánya beszélgetésen rákérdeznék, és biztosítanám róla, hogy ugyanúgy fogom szeretni, nyugodtan elmondhatja.
Majd írd meg, hogy végül mi lett! :)
köszönöm az eddigi válaszokat
biztos h nem lezbikus. Erre rákérdeztem és tagadta.
18 éves koráig tiltottam h legyen bárkije. Talán fél h most is elitélném mert van vkije.
De mindenképp rákérdezek kerekperec
nagyon sokan kallodtak el mert elkezdtek fiúzni, ezért tiltottam.
ő meg is értette és tartotta magát ehhez. bulizni se mehetett. Most meg ki tudja h hova jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!