Megbántottak engem, és még nekik áll feljebb!?
Egy "jó hangulatú"(bár számukra tényleg az,hisz azt csinálhatják,amit szeretnek jelen esetben megalázhatnak engem) családi vacsora alkalmával apa megkérdezte,hogy milyen jegye(ke)t kaptam,mire mondtam,hogy egy 3-ast kémiából,de nagyon jól tudják,hogy nekem kicsit sem megy a kémia.(Nem mellesleg 3 pont kellett volna a négyeshez.) Anyám és a testvérem "csak" elkezdtek röhögni ezen,apám döbbenten néz,nem mintha ő jobb tanuló lett volna ennyi idős korában az én sulimnál egy GYENGÉBB iskolában,majd gúnyos hangon ezt mondta nekem: 'Nem fogod semmire vinni,k***a lesz belőled.'
Csak halkan megjegyzem,hogy ő közmunkázik,és segélyeken él.
Már úgy a sírás kerülgetett,mire apám mondja,hogy miért nézek úgy rá,örüljek,hogy eltartanak engem,és nem adnak gyerekvárosba.
Most akkor én vagyok a piszok disznó,hogy kiakadok ezen?Mit tudnék tenni,hogy legalább egy KICSIT is szeressenek?
Azért azt nem mondanám,hogy nem szeretnek, csak simán szär a humoruk. Vannak ilyenek. Meg bunkó a stílusa.
Annyit válaszolj nevetve, hogy állitson magán mert az öregek otthonát te fogod kiválasztani...és esetleg rosszul jár.
igazatok lehet ez tényleg valami beteges kompenzálás lehet.
ugyanakkor van komoly esély arra, hogy csak azt adja vissza amit ő is kapott annó az ő szüleitől.
ha kiderülne hogy ez van, nincs más hátra csak a megbocsájtás és a sajnálat az irányába és nem esni bele abba a hibába mint ő
Apád nyílvánvalóan irigy. Tudom milyen nagy öröm olyan gyereknek a hármas kémiából, aki világéletében hülye volt hozzá. Számomra is a kémia az egyik legnagyobb kihívás.
Na visszatérve arra, hogy azért irigy, mert ő szinte alig vitte valamire és idegesíti az, hogy te jobb vagy nála. Szerintem is undorító dolog, hogy egy szülő ilyet mond a gyerekének. De te inkább a békességre törekedj, hogy soha ne dörgöljék az orrod alá, hogy nincs igazad. Mellesleg ezzel példát mutatsz, amire ők nem voltak képesek.
Amúgy a testvéredhez milyen a hozzáállásuk.
Ó. fognak még ők kopogni nálad, hogy tartsd el őket. Mivel a közmunkából nem sok nyugdíj lesz az tuti.
Amúgy ha nem megy az anyag akkor érdemes az alapokra rámenned, mert lehet, hogy ott néztél be vagy nem értettél valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!