Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim gyámság alá vezethet...

A szüleim gyámság alá vezethetnek nagykorúan, az asperger szindromamra hivatkozva?

Figyelt kérdés
Pár hónapig szedtem antibiotikumot depresszanst, azt is régen. Van okom félni vagy ennyi nem elég hozzá?

2016. okt. 17. 03:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
kérdezz meg egy ügyvédet.Vidd el az orvosi diagnózist,és kérdezd meg,hogy az alapján gyámság alá helyeztethet-e.
2016. okt. 17. 17:13
 12/15 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó otlet! Koszonom :)
2016. okt. 17. 17:19
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is irhatsz nyugodtan.
2016. okt. 19. 00:00
 14/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom de azt hiszem újra depressziós vagyok és nincs erőm segítséget sem kérni. Ha kilabalok ebből írok megígérem.
2016. okt. 19. 08:13
 15/15 anonim ***** válasza:
79%

bár nem vagyok szakértő de erről annak kell döntenie,nem szüleidnek.

a szüleid kérvényezhetik,hogy a gyámságuk alá helyezzenek, jön a szakértő megállapitja,hogy mennyire vagy oké és ez alapján mond véleményt amit a biró figyelembe vesz vagy nem.de inkább figyelembe vesz.

2016. okt. 23. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!