Szülők! Szerintetek nagy dolgot kérek? 17/F
Kár a gyakorin erröl véleményt kérni. Aki nem kapott soha a szuleitöl az azt fogja neked irni , h te se várj semmit ,,ö se kapott es az igy helyes . mas se kapjon.
Az anyagi kerdesek érzékenyen erintik ezt a kategóriát.
Es amúgy miert ne buszkelkedhetne azzal hogy nem követelözö? Es hol irja h a gyerek semmit nem kérhet ? Öruljön h meg van türve ...
Neked ez a te felfogasod , az a te gyereked problemaja , de nem kell többször leird .
én nem vagyok szülő. de gyerekkoromban szüleimnek nem volt könnyű az anyagi helyzetük. én sosem kaptam gyerekkoromban zsebpénzt, nem is buliztam, se nem koncerteztem (önszántamból, nem is vártam el hogy dotáljanak pénzzel). elkaptam az uzsonna pénzt, megelégedtem napi 35-50 dinárral, amit ha megszorzol 3-al, megkapod hogy mennyi ft. mikor befejeztem a középiskolát, elkezdtem dolgozni, sokat be segítettem nekik nagyon szivesen, az öcsémnek adtam havi zsebpénzt, ami 2000 dinár volt, az kb 6000 ft-ba jön ki. a munkámból ruházkodtam is, sőt még egy laptopot is vettem magamnak, mivel vannak céljaim, és tudom hogy a laptop is kelleni fog a megvalósításhoz. annyi, hogy jártam zene iskolába gyerek koromban, de ők támogattak... én nagyon örülök annak, amit kaptam tőlük, mert ha nem is tudtak elhalmozni annyi cuccal, akkor is sok szeretetett kaptam tőlük, és ez nekem mindennél többet jelent, mindig támogattak!
16e nem kevés pénz... én tudok olyat, aki nem fordít pénzt sportolásra, mégis sportol! gondolj arra, hogy mennyi gyerek van a világon, aki még annyit sem tud megkapni, mint te!
20/L
Kerdezö , itt olyanok irnak föképp , azok reagalnak az ilyen kerdesekre akiket ez a tema érzékenyen érint kulönbözö okokból , föképp mert szinte semmit nem kaptak ....
Es duhiti h mas kaphatna, kérhetne , merr ök ezt elinteztek magukban h nem jart nekik csak kaja.
Ez van
Ennyi idősen rég diák munkáztam amit megkerestem pénzt azbból azt vettem amit akartam..
Amúgy meg neked aztán mi közöd van ahhoz,hogy más mit kap karácsonyra vagy mit nem?
Honnan veszed hogy egy összegbe ki tidja fizetni más a laptopot stb..van ám 0%-os hitel is szinte mindenhol,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!