Szülők, ti mit szólnátok hozzá, ha a fiatok egy néger lánnyal jönne össze és nagyon jól kijönnének (pl. itt tanuló afrikai diák az ELTÉ-n)? Elfogadnátok a dolgot?
Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 23:30
1/21 anonim válasza:
Persze,hogy elfogadnám. Egyáltalán nem számít,hogy milyen származású,milyen a bőrszíne!!
2/21 anonim válasza:
Elfogadnám. Engem nem érdekel, hogy kinek milyen a bőrszíne, normális legyen és kész. Meg amúgy is a gyerekem boldogsága fontosabb annál, hogy esetleg én mit gondolok.
3/21 anonim válasza:
Igen, mert nem vagyok rasszista, azert, mert neki tobb a pigmentsejtje mint nekem , ezert fekete a bore.
5/21 anonim válasza:
Eszembe nem jutna a kérdés. Tőlem hupikék is lehet csak szeresse és tisztelje a fiam.
6/21 anonim válasza:
Igen. Akár cappucino unokám is lehetne :) akkor is örülnék.
7/21 anonim válasza:
Semmi közöm nem lenne ahhoz, hogy a FELNŐTT fiam mit csinál az ágyában és kivel érzi jól magát. Ha boldoggá teszi, szeretem.
8/21 anonim válasza:
Mi a fontosabb? Hgy boldog legyen a gyerek; vagy hogy a nagyi, a kollégák meg a szomszédok?
Ennyi.
9/21 anonim válasza:
Elfogadnam, természetesen. Mondjuk remelnem, hogy ha gyereket vallalnak, akkor nem Magyarországon akarnak együtt élni, ahol az emberek nagy többsége nyíltan, vagy titkolva rasszista, hanem egy nyitott szemléletű országban.
10/21 anonim válasza:
Mi a vihart szólnék hozzá? Örülnék, a mai világban, hogyha nem egy drogos vagy bizonytalan nemi identitású embert választott. Izgatottan várnám a találkozást, kicsit izgulnék, mennyire lehetek kíváncsi, hogy pl honnan jött, hogy került ide, milyen az a hely, ahol él stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!