Szülők! Mit szólnátok ha a 18 éves lányotoknak 14 éves pasija lenne?
Figyelt kérdés
2016. okt. 12. 21:19
12/45 A kérdező kommentje:
Erett a korahoz kepest!
2016. okt. 12. 21:41
14/45 anonim válasza:
Hát, jobb mintha 14 évesen lenne 18 éves pasija. De kiröhögném. Amennyire véded a kisgyereket, valószínűleg te vagy az a lány.
15/45 anonim válasza:
Hát sanszos, hogy első körben én is kiröhögném.
Aztán meg elkezdeném sajnálni, hogy nem tud valami normális korabeli pasit kifogni.
16/45 anonim válasza:
Egyszer az osztálytársam (akkor voltunk 13-14 évesek) össze akart jönni egy 8-9 éves fiúval. Mit ne mondjak enyhén szólva is undorító volt, másrészt mindenki kiröhögte persze ő váltig állította hogy a szerelemben nem számít a kor. Aztán nagy magabiztosan elment bevallani ezt a kölyöknek az meg visszautasította mert nem volt hülye, szerencsére :D Szóval csak gondoltam elmesélem ezt a kis történetet.
17/45 anonim válasza:
Ja hát 14 évesen mindenki érettebb a koránál, ezzel nem mondtál újat.
Egyébként én a helyedben nem anyádtól tartanék, inkább hogy a haverok mit szólnak majd, mikor viszed bemutatni a kis 14 éves taknyot. Biztos jó lesz a hangulat. =D
18/45 anonim válasza:
tök király! mondanám neki, hogy azért még óvatosan! de most még a 14 évest úgy tudja nevelni, amilyen igazi ffit szeretne maga mellé! mert 4 év múlva a srác 18 a csaj 22 lesz, akk meg már "kisebbnek" tűnik a korkülönbség.
19/45 Quatermain válasza:
Az nem pasi, hanem kisgyerek, külsőleg, agyilag, mindenhogy. Szerintem kettő lehetőség áll fenn: 1. Te is hasonló szellemi nívót képviselsz, mint ő. 2. Nagyon gazdagok a szülei.
Reakcióm: LOL
20/45 anonim válasza:
Legalább a csaj mehetne a pasijáért a suliba. :D
Gondolj bele: A fiú lehet, hogy 8.-os a lány meg lehet, hogy már egyetemista. Elég viccesen néznének ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!