Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bolond az anyám, mit tegyek?

Bolond az anyám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egész 2014-ben kezdődött, amikor is beképzelte,hogy ő egy sztárral van. Azóta mindig róla van szó, hiába tudja mindenki, hogy nem igaz. Van egy barátom(akivel járok) és neki is elege van belőle. Bolond. Minden kitelik belőle. Rajtam kívül még van egy kislány(6éves) a féltestvérem,most kezdte el az iskolát, és ő issza meg a levét ennek, mert mindig gúnyolják, hogy bolond az anyja. A barátomat mindennek elmondja a háta mögött, aztán a szemébe a jót mutatja, de tudja hogy milyen. Most is azt mondta, hogy magára fogja fogni, és feljelenti, egyszerűen nem normális. Azzal fenyeget, hogy elvitet. A barátomnál szoktam aludni, amikor csal tudok. De azt mondta, hogy nem fog engedni. Én ezt már nem bírom. Abból a pénzből amit kap rám, nekem alig vesz valamit, csak magának telefont, abból áll ki. Folyton ha itthon vagyok idegeskedek. Azt mondja nekem, hogy költözzek a barátomnál, aztán hogyha odaköltözök elvitet. A házba tele van annak a sztárnak a képével(vagyis nem sztár hanem énekes). Ha felhozom neki, megver.

Már nem sokáig bírom. Segítsetek!

L/14

2016. okt. 11. 14:47
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
42%

Eléggé felháborító amit itt csináltok. Van ez a lány, leírja a problémáját őszintén és, hogy szeretne segítséget, ti meg elkezditek kritizálni az életét, mintha egyáltalán ismernétek őt. Ettől komolyan azt gondoljátok, hogy jobb lesz neki? Vagy azt akarjátok, hogy még öngyilkos is akarjon lenni pár év múlva?

Kritika helyett olyan helyre kéne irányítani, ahol szakszerűen tudnak neki tanácsot adni. Gyermekkrízis alapítvány [link]

2016. okt. 12. 09:50
 12/24 anonim ***** válasza:
37%
Jó, de ha ez miatt elveszik az anyjától, nem alhat többet a pasikájánál se... és tényleg nem normális hogy 14 éves gyerek fiúnál alszik, bár én a srác anyját is büntetném, aki ilyet megenged.
2016. okt. 12. 12:54
 13/24 anonim válasza:
50%
Az elvétel előtt van néhány lépcsőfok.
2016. okt. 12. 13:09
 14/24 anonim ***** válasza:
49%
Az alvás nem =sex
2016. okt. 12. 17:19
 15/24 anonim ***** válasza:
18%
kamaszként? na ne etess utolsó...meg nem normális ha egy 14 éves szexel vagy pasinál alszik, beteg csalás.. anya bolond a lány erkölcstelen, szép példát lát a kistesó
2016. okt. 12. 17:22
 16/24 anonim ***** válasza:
81%

Amúgy a kérdés nem az volt hogy normális e ha 14 és és pasizik,hanem hogy bolond az anyja és mit tehetne.

13/f

2016. okt. 12. 17:24
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak, aki normális vászaokat írtak, és akik nem írtak normálisakat az tényleg nem ismeri a körülményeket. A barátomnál alvás az olyan volt, hogy a szobába van két ágy, és ő az egyiken, én a másikon. Már igazából minden el van rendezve. A barátoméknál lakom, megszabadultam tőle, és ennek örülök. Majdnem az idegösszeroppanásnál tartottam, és a barátom szülei nem bírták tovább, és szóltak a gyámhivatalnak. Az anyám lemondott rólam (kénytelen volt), és azóta boldog vagyok!:) A szülei a gyámom, és jól kijövünk egymással.😊
2016. dec. 1. 19:44
 18/24 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült ezt ilyen rövid idő alatt lezongorázni?
2016. dec. 1. 19:56
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem volt az olyan rövid idő!
2016. dec. 5. 18:52
 20/24 A kérdező kommentje:

Amit itt végig olvastam..hát..

Mikor én ezt a kérdést leírtam, akkor a telefonom a tűzbe landolt! És még ti írtátok rám, hogy erkölcstelen vagyok!

2016. dec. 12. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!