Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bolond az anyám, mit tegyek?

Bolond az anyám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egész 2014-ben kezdődött, amikor is beképzelte,hogy ő egy sztárral van. Azóta mindig róla van szó, hiába tudja mindenki, hogy nem igaz. Van egy barátom(akivel járok) és neki is elege van belőle. Bolond. Minden kitelik belőle. Rajtam kívül még van egy kislány(6éves) a féltestvérem,most kezdte el az iskolát, és ő issza meg a levét ennek, mert mindig gúnyolják, hogy bolond az anyja. A barátomat mindennek elmondja a háta mögött, aztán a szemébe a jót mutatja, de tudja hogy milyen. Most is azt mondta, hogy magára fogja fogni, és feljelenti, egyszerűen nem normális. Azzal fenyeget, hogy elvitet. A barátomnál szoktam aludni, amikor csal tudok. De azt mondta, hogy nem fog engedni. Én ezt már nem bírom. Abból a pénzből amit kap rám, nekem alig vesz valamit, csak magának telefont, abból áll ki. Folyton ha itthon vagyok idegeskedek. Azt mondja nekem, hogy költözzek a barátomnál, aztán hogyha odaköltözök elvitet. A házba tele van annak a sztárnak a képével(vagyis nem sztár hanem énekes). Ha felhozom neki, megver.

Már nem sokáig bírom. Segítsetek!

L/14

2016. okt. 11. 14:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
75%

Abból a pénzből amit kap rám, nekem alig vesz valamit,

Miért? nem fűt rád? Nem kapsz enni? Honnan internetezel? Nem enged fürdeni? Ha ezek megvannak, hidd el, nagyon is rád költi azt a pénzt.

Érdekes család a tiéd, anyuz zakkant, te 14 évesen pasizol meg ott is alszol..egyikőtök se mutat jó példát a kislánynak.

2016. okt. 11. 14:54
 2/24 anonim ***** válasza:
75%
Apáddal mi van?
2016. okt. 11. 15:00
 3/24 anonim válasza:
51%

Szia, a Gyermekkrízis alapítványnak van egy ingyenesen és anonim módon hívható kék vonala, ahol el tudod mondani a problémád és tudsz megfelelő segítséget kérni. [link] 116-111 (előhívó és körzetszám nélkül)

Remélem tudtam segíteni, a fenti hozzászólással nem foglalkozz.

2016. okt. 11. 15:09
 4/24 anonim ***** válasza:
49%
Kérhetsz a rokonaidtól is segítséget, akár azt is megengedik hogy odaköltözz...de akkor a húgodat is mindenképp vidd magaddal. Vagy a barátod anyukájával is megbeszélheted ezt, biztos nagyobb szíve van mint anyukádnak és segíteni fog.
2016. okt. 11. 15:20
 5/24 anonim ***** válasza:
45%
Anyád bolond, de te meg erkölcstelen. 14 évesen pasid van és nála alszol. Hát no comment.
2016. okt. 11. 15:41
 6/24 anonim ***** válasza:
7%

Na és ha 14 évesen pasija van? Nincs vele gond. Képzelj el egy 8.-kos lányt. Hát nem óvodások. De ha még nem láttál akkor nézz be egy suliba.😃 A kérdésre: Ha nagyon zakkant anyukád akkor ott van a Gyámhivatal!😉 De gondold át! egy árvaház sem jó!!!

13/F

2016. okt. 11. 16:47
 7/24 anonim ***** válasza:
74%
14 évesen még nagyon nem kéne hogy pasija legyen, főleg nem, hogy nála is aludjon. De ezt egy 13 évesnek hiába magyarázom, ti azt hiszitek már elég nagyok vagytok, ha ilyen dolgokról van szó, ha meg valaki azt mondja hogy akkor menj dolgozni, akkor meg egyből gyereknek valljátok magatok...
2016. okt. 11. 16:51
 8/24 anonim ***** válasza:
23%
Komolyan nézz be egy suliba.
2016. okt. 11. 17:34
 9/24 anonim ***** válasza:
76%
Hétvége kivételével, napi szinten benézek, több órára is:-D De akkor se tartom normálisnak hogy 14 évesen pasinál aludjon. Én még most, 17 évesen sem alszom ott.
2016. okt. 11. 17:39
 10/24 anonim ***** válasza:
21%

Jó az egy kicsit tényleg fura. De ilyen helyzetben megértem.

13/F

2016. okt. 11. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!