Van más család is, ahol nem lehet elmenni wc-re, ha más is van otthon?
Nálunk, ha akárki indul a wc fele, akkor egyből be van szólva neki, hogy "remélem nem nagywc-zni mész" (nem ezekkel a szavakkal), ha pedig kiderül, hogy de, mert 20 másodpercnél tovább van bent, akkor ütik az ajtót, meg kiabálnak be, hogy "soká végzel???", meg hogy "gyere már ki", majd mikor kijön, akkor még kap egy lecseszést a dolog miatt.
És ez van MINDIG. Kb csak akkor mehet el az ember wc-re, ha nincsenek itthon a többiek, vagy ha alszanak, de az se biztonságos, mert valaki felkelhet.
Ez normális?? Mármint gondolom, hogy nem, de akkor is..... Van bárkinek hasonló gondja? Mit gondoltok, miért lehet ez?
szerintem nem normális.
az ilyen családtagokat addig kell ütni, amíg van bennük sz@r.
Nálunk hálistennek csak a tesóm ilyen agyhalott, de az is bőven elég. Ráadásul nálunk egy helyiségben van a WC a fürdővel. Apám nem szokott bezárkózni mikor fürdik, úgyhogy ha a kisasszony ugy gondolja, simán bemegy szarni közben, nem zavarja, hogy más is benn van, es nem akarja szagolni. Velem már ezt nem csinálja meg, mert en bezárom az ajtót, de előfordult hogy ott ütötte ököllel, hogy most rögtön engedjem be. Nem hatott meg. Akinek ennyi esze van 18 éves korára, azt csak sajnálni tudom.
Őszintén sajnállak kedves kérdező, nagyon szar lehet, ha mindenki ilyen idióta nálatok. A bezárkózáson kívül mást sajna nemigen tudsz tenni.
nem normális. természetes szükséglet, nem szabad visszatartani.
én csináltatnék zárat belülről,hogy aki bent van be tudja zárni, ne kelljen félni,hogy rányitják.
amúgy elég gáz családod van, a leírás alapján jó nagy suttyók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!