Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van más család is, ahol nem...

Van más család is, ahol nem lehet elmenni wc-re, ha más is van otthon?

Figyelt kérdés

Nálunk, ha akárki indul a wc fele, akkor egyből be van szólva neki, hogy "remélem nem nagywc-zni mész" (nem ezekkel a szavakkal), ha pedig kiderül, hogy de, mert 20 másodpercnél tovább van bent, akkor ütik az ajtót, meg kiabálnak be, hogy "soká végzel???", meg hogy "gyere már ki", majd mikor kijön, akkor még kap egy lecseszést a dolog miatt.

És ez van MINDIG. Kb csak akkor mehet el az ember wc-re, ha nincsenek itthon a többiek, vagy ha alszanak, de az se biztonságos, mert valaki felkelhet.

Ez normális?? Mármint gondolom, hogy nem, de akkor is..... Van bárkinek hasonló gondja? Mit gondoltok, miért lehet ez?

2016. okt. 11. 12:04
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
97%

Nem normális!

Én kényelmesen kakálnék, nem érdekel, hogy ütik az ajtót. Ha benyitnak, akkor meg mondanám nekik, hogy szagolják csak, ha ez nekik jól esik.

2016. okt. 11. 12:51
 12/37 anonim ***** válasza:
97%
Ez egyáltalán nem normális. Nekik is ugyanolyan szükségleteik vannak, mint neked. Ez kb olyan mintha azt mondanák hogy ne lélegezz olyan sokat. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
2016. okt. 11. 12:51
 13/37 anonim ***** válasza:
96%
csak ebben ilyen nem normálisak? vagy van egyéb érdekes dolgaik is? én amúgy a a helyedbe rákérdeznék,hogy: miért zavar annyira ha wc-re megyek..? kiváncsi lennék mivel magyarázza
2016. okt. 11. 12:58
 14/37 anonim ***** válasza:
84%

Ha ez tényleg így van, (mert szinte hihetetlen) akkor ez totális és kollektív ELMEBAJ !!!

Érdekes lenne tudni kitől ered, - mert a többiek csak a mintát követik - és azt a személyt pszichésen kezelni.

Valaki már kérdezte, hogy más abnormális probléma nincs a családban?

A szüleid járnak dolgozni és milyen munkakörben?

Ja és ha a többiek közül valaki a WC-n van, te is vered az ajtót?

Ha igen, akkor miért?

Ha nem, akkor a többiek ezt hogy kezelik ... ebben a diliházban?

2016. okt. 11. 13:12
 15/37 anonim ***** válasza:
80%
Normális családnál nincs így. Majd kap egy bélcsavarodást egyik bolond. Azért is elmennék wc-re. Direkt összeennék mindent és akkorát robbantanék, hogy azt hinnék kitört a 3. világháború. Közben kikiabálnék, hogy ezt kapd el, ne a náthát.
2016. okt. 11. 13:16
 16/37 anonim ***** válasza:
56%
Van, igen. A férjem családja, nem is értettem őket, amíg össze nem költöztünk, akkor aztán hirtelen megvilágosodtam: minimum egy órát trónol, de nem ritka a másfél-két óra sem. Olvasgat, filmet néz, játszik... ráadásul náluk egyben van a fürdő a vécével,voltak öten, valaki mindig készülődni akart volna, vagy pisilnie kellett, az én drágám meg megfeledkezve a világról, csak üldögélt, álmodozott... 100% hogy nálatok sem véletlenül kapnak sikítófrászt, ha megindulsz a fajansz felé, ugye?
2016. okt. 11. 13:16
 17/37 anonim ***** válasza:
42%
Nalatok mindenkere ugyanakkor jo ra a nagydolog?
2016. okt. 11. 13:19
 18/37 A kérdező kommentje:

Külön van a wc meg a fürdő, és nem trónol azért olyan sokáig senki, NAGYON max negyed óra, de az már tényleg brutál hosszúnak számít.

Dolgoznak "rendes" munkakörben, átlag irodai dolgozók.

Van még 1-2 kisebb marhaság, de azok nem ennyire durvák vagy zavaróak.

Én nyilván nem csinálom, nem értem, mi ez a marhaság.

16 vagyok.

Remélem mindenre válaszoltam.

2016. okt. 11. 13:32
 19/37 anonim ***** válasza:
83%
Azért kérdeztem a korodat, hogy suliba jársz-e még. Esetleg nincs suliban pszichológus vagy suli orvos akinek ezt elmondhatnád? Talán tudnának valami megoldást nyújtani vagy esetleg beszélgetni a szülőkkel. Ciki téma, nyilván... :/ De a székletürítés nem ciki vagy nem nem ciki kérdése, főleg ha felnőtt emberekről van szó, nem dedósokról. Mióta tart ez egyébként? Kiskorodban is ezt csinálták már?
2016. okt. 11. 13:41
 20/37 anonim ***** válasza:
93%
És én még azt hittem, az én családom elmebeteg:"DDD
2016. okt. 11. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!