Van más család is, ahol nem lehet elmenni wc-re, ha más is van otthon?
Nálunk, ha akárki indul a wc fele, akkor egyből be van szólva neki, hogy "remélem nem nagywc-zni mész" (nem ezekkel a szavakkal), ha pedig kiderül, hogy de, mert 20 másodpercnél tovább van bent, akkor ütik az ajtót, meg kiabálnak be, hogy "soká végzel???", meg hogy "gyere már ki", majd mikor kijön, akkor még kap egy lecseszést a dolog miatt.
És ez van MINDIG. Kb csak akkor mehet el az ember wc-re, ha nincsenek itthon a többiek, vagy ha alszanak, de az se biztonságos, mert valaki felkelhet.
Ez normális?? Mármint gondolom, hogy nem, de akkor is..... Van bárkinek hasonló gondja? Mit gondoltok, miért lehet ez?
Nem normális!
Én kényelmesen kakálnék, nem érdekel, hogy ütik az ajtót. Ha benyitnak, akkor meg mondanám nekik, hogy szagolják csak, ha ez nekik jól esik.
Ha ez tényleg így van, (mert szinte hihetetlen) akkor ez totális és kollektív ELMEBAJ !!!
Érdekes lenne tudni kitől ered, - mert a többiek csak a mintát követik - és azt a személyt pszichésen kezelni.
Valaki már kérdezte, hogy más abnormális probléma nincs a családban?
A szüleid járnak dolgozni és milyen munkakörben?
Ja és ha a többiek közül valaki a WC-n van, te is vered az ajtót?
Ha igen, akkor miért?
Ha nem, akkor a többiek ezt hogy kezelik ... ebben a diliházban?
Külön van a wc meg a fürdő, és nem trónol azért olyan sokáig senki, NAGYON max negyed óra, de az már tényleg brutál hosszúnak számít.
Dolgoznak "rendes" munkakörben, átlag irodai dolgozók.
Van még 1-2 kisebb marhaság, de azok nem ennyire durvák vagy zavaróak.
Én nyilván nem csinálom, nem értem, mi ez a marhaság.
16 vagyok.
Remélem mindenre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!