Mit tegyek hogy az anyám vegyen nekem 1 számítógépet?
"4es, jelentkezem:-D Én összegyűjtöttem, bár nem 100 ezer volt, csak 80. Kilenc éves koromtól mindig minden ünnepre pénzt kértem, amit félreraktam, gyűjtöttem a papír, fémet, sörös dobozokat, üvegeket, ezeket leadtam, visszaváltottam, otthon plusz munkáért is kaptam kis pénzt, szomszédoknak segítettem a kertben, vagy füvet nyírni, bevásárolni, számítógépet újratelepíteni, ilyesmik, így összejött."
Nálunk nem lehetett pénzt kérni ünnepre, mert az nem ajándék :D Annyi, hogy nem gyűjtöttem üvegeket, de pl a munka amit itthon végeztem, sosem volt pénzzel honorálva, mert magától értetődőnek vették :D Szomsédoknál úgyszintén, egy családias közösségben az oda-vissza segítség a "divat" úgymond. Nem mondom, hogy nem tetted jól és nem tettél a gépért :) - de nyilván könnyebb mama 40 ezres és másik mama 20 ezres húsvéti ajándékát "megpsórolva" mondjuk biciklit venni, mint abból, amit anno én kaptam: Három piros tojást, egy ezrest meg sok sok puszit :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!