Hol tudok találni egy olyan embert aki beszél anyámmal?
Te mondd el neki azt, ami a szíveden van. Nem kell egy külső közvetítő közétek, az méginkább csak torzítaná. Te magad úgyis torzítani fogod, amikor elé állsz és kimondod. A szavak legjobb esetben is kegyes hazugságok. Hiszen gondolatként sokkal erősebben és igazabban él a fejedben, amire kimondanád, már kb. a 10%.át adod át.
Ha meg attól tartasz, hogy te ide kevés vagy, mert téged anyád úgysem értene meg, hát ezt hagyd figyelmen kívül, hiszen ha te megtettél mindent, akkor innentől kezdve az ő sara.
Amúgy attól függ, hogy milyen ügyben. Más ha gyermekbántalmazás miatt kéne 'beszélni anyádékkal', más ha a személyes sérelmek, vagy ha nem megértőek, nem jó szülők.stb
Szívesen beszélek vele.
Írásban is könnyen taníthatóak emberek.
5-ös! Ugye ezt nem gondolod komolyan? :DDD
Én is anya vagyok, ha nekem egy "Senki az internetről", egy "Red Vixen" ideírna egy levelet, én bizony olvasatlanul kukáznám ki. Vagy obb esetben ajánlanék annak a Senkinek egy neki egy pszichiátert.
Mégis hogy van merszed ezt a gyereket ilyen helyzetbe hozni a szülei előtt???
Kedves kérdező! Itt ismeretlenül, vázlatosan bemutathatod a problémádat. Véleményezni fogjuk, ki-ki vérmérséklete és beállítottsága szerint, hogy érdemes-e valakihez fordulnod, vagy sem.
Úgy tűnik, nehezen nyílsz meg a szüleid előtt, látod, itt ismeretlenül sem merted még előhozni a problémádat. Lehet, hogy ha átbeszéled itt másokkal, erőt ad neked, hogy beszélj a szüleiddel róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!