Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hol tudok találni egy olyan...

Hol tudok találni egy olyan embert aki beszél anyámmal?

Figyelt kérdés
Tv-ben láttam hogy vannak olyan emberek akik beszélnek a szülőkkel hogy mit csinálnak rosszul. Esetleg Nyíregyházán hol találnék ilyet? Vagy hogy hívják ezeket?

2016. okt. 5. 20:39
 1/9 anonim válasza:
96%
Ez nem Amerika,itt nincsenek ilyenek(szerintem)
2016. okt. 5. 21:05
 2/9 1112 ***** válasza:
42%
Olyat pl nem lehet, hogy te keresel egy pszichológust, te elmondod neki a problémádat, és utána leül a szüleiddel is, és ő vázolja nekik? Szerintem tanártól nem fogadnák el, vagy rokonoktól, és kioktatásnak vennék. De egy olyan ember, aki a lelkeket nagyon jól ismeri, talán ő többet tudna tenni érted. Mert ő ebből diplomázott, és talán lenne méltósága vagy milye a szüleid szemében.
2016. okt. 5. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:
60%

Te mondd el neki azt, ami a szíveden van. Nem kell egy külső közvetítő közétek, az méginkább csak torzítaná. Te magad úgyis torzítani fogod, amikor elé állsz és kimondod. A szavak legjobb esetben is kegyes hazugságok. Hiszen gondolatként sokkal erősebben és igazabban él a fejedben, amire kimondanád, már kb. a 10%.át adod át.

Ha meg attól tartasz, hogy te ide kevés vagy, mert téged anyád úgysem értene meg, hát ezt hagyd figyelmen kívül, hiszen ha te megtettél mindent, akkor innentől kezdve az ő sara.

Amúgy attól függ, hogy milyen ügyben. Más ha gyermekbántalmazás miatt kéne 'beszélni anyádékkal', más ha a személyes sérelmek, vagy ha nem megértőek, nem jó szülők.stb

2016. okt. 5. 21:39
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Nem írtad le hogy mi a probléma.
2016. okt. 5. 22:25
 5/9 anonim ***** válasza:
17%

Szívesen beszélek vele.

Írásban is könnyen taníthatóak emberek.

2016. okt. 5. 23:36
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Nevelési tanácsadóban/Pedagógiai szakszolgálatban
2016. okt. 6. 07:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Aki kiírta a kérdést? Nem az lenne a legegyszerűbb? Néma gyereknek anyja se érti a szavát....
2016. okt. 6. 08:17
 8/9 anonim ***** válasza:
40%

5-ös! Ugye ezt nem gondolod komolyan? :DDD

Én is anya vagyok, ha nekem egy "Senki az internetről", egy "Red Vixen" ideírna egy levelet, én bizony olvasatlanul kukáznám ki. Vagy obb esetben ajánlanék annak a Senkinek egy neki egy pszichiátert.

Mégis hogy van merszed ezt a gyereket ilyen helyzetbe hozni a szülei előtt???

2016. okt. 6. 10:01
 9/9 anonim ***** válasza:
65%

Kedves kérdező! Itt ismeretlenül, vázlatosan bemutathatod a problémádat. Véleményezni fogjuk, ki-ki vérmérséklete és beállítottsága szerint, hogy érdemes-e valakihez fordulnod, vagy sem.

Úgy tűnik, nehezen nyílsz meg a szüleid előtt, látod, itt ismeretlenül sem merted még előhozni a problémádat. Lehet, hogy ha átbeszéled itt másokkal, erőt ad neked, hogy beszélj a szüleiddel róla.

2016. okt. 6. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!