Bántanak a szüleim. Fizikailag is és lelkileg is. Mit tehetnék? 13/L
Anyukám legtöbbször nem figyel oda rám amikor mondokvalamit, ezért többször is elmondom neki hogy miről van szó. (például milyen leckét írok stb.) Amikor már kiabál velem hogy miért vagyok még ott ahol vagyok (pl.:nappali) és miért nyomogatom még a gépet (a házi feladatom. komolyan csak egy e-mailt KELLETT elküldenem) és amikor még egyszer elmondom neki , megver. Ez nem fáj annyira mint az a tény hogy a saját anyám teszi ezt.Már vérzett is az orrom , meg ilyenek de aki kérdezte hogy miét , azt mondtam hogy elestem.
Apukám inkább fenyegteni szokott hogy megüt , megver vagy ilyenek .Amikor a rokonainknak meséli anyu hogy én milyen elkényeztetett kis ***** vagyok, ők szerintem el is hiszik hogy még én bántom anyát, nekik ezért nem akarom elmondani. Elegem lett mindenből , már komolyan nem bírom tovább. Kérlek adjatok valamilyen tanácsot , hogy mit tehetnék ! Köszönöm !
Szia Kérdező!
Nincs rendjén, hogy a szüleid és főleg anyukád így bánik veled.
Mielőtt feljelentenéd őket ajánlok más megoldást.
Kétélű fegyver a feljelentgetés, ha túl jól sikerül, kiemelnek a családodból, vagy állami gondozásba, vagy vadidegen emberek közé, nevelőszülőkhöz kerülsz, akik pénzért gondoskodnak rólad. Az állam fizet ezért nekik. Szóval gondold meg jól mit csinálsz, mert kikerülhetsz az otthonodból, olyan helyre ahol lehet még rosszabb lesz mint most.
Beszéljünk ha akarsz, írj nyugodtan, 2-3 nap alatt tudok válaszolni.
40/N
Istenem...
Nagyon remélem hogy minden rendben van veled kicsi lány!!! Nagyon sok sikert az èletedhez, és nagyon remélem hogy boldog leszel!
Üdv, egy szintén bántalmazott (fizikailag ès szexuálisan is) 16 éves lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!