Bántanak a szüleim. Fizikailag is és lelkileg is. Mit tehetnék? 13/L
Anyukám legtöbbször nem figyel oda rám amikor mondokvalamit, ezért többször is elmondom neki hogy miről van szó. (például milyen leckét írok stb.) Amikor már kiabál velem hogy miért vagyok még ott ahol vagyok (pl.:nappali) és miért nyomogatom még a gépet (a házi feladatom. komolyan csak egy e-mailt KELLETT elküldenem) és amikor még egyszer elmondom neki , megver. Ez nem fáj annyira mint az a tény hogy a saját anyám teszi ezt.Már vérzett is az orrom , meg ilyenek de aki kérdezte hogy miét , azt mondtam hogy elestem.
Apukám inkább fenyegteni szokott hogy megüt , megver vagy ilyenek .Amikor a rokonainknak meséli anyu hogy én milyen elkényeztetett kis ***** vagyok, ők szerintem el is hiszik hogy még én bántom anyát, nekik ezért nem akarom elmondani. Elegem lett mindenből , már komolyan nem bírom tovább. Kérlek adjatok valamilyen tanácsot , hogy mit tehetnék ! Köszönöm !
Nagyszüleid vannak? Vagy olyan rokonok akikhez fordulhatnál?
Próbálj iskolapszichológussal beszélni, ha tanárok kérdezik mondd el nekik is... elképesztő mennyi idegbeteg, IQ és EQ deficites ember vállal gyereket... aztán az összes egy mentális nyomorék lesz felnőttkorára, hacsak öngyilkos nem lesz még tinikorában. Szörnyű.
"Amikor a rokonainknak meséli anyu hogy én milyen elkényeztetett kis ***** vagyok, ők szerintem el is hiszik "
ez mondat kicsit fura nekem. ez oyan mintha nem anyád nevelne...ezzel ada lehet szúrni neki rokonok előtt. mondjuk olyan verést kapsz érete ami után simán feljelentést tehetsz.
ha tudsz járj el valami küzdősport edzésre (addig sem vagy otthon) és amint lehet kolesz.
Sajnos velem is ez van.
Utálok otthon lenni.Minden szart Magamra vállalok csak minél késöbb érjek haza.
Volt hogy úgy megpofozott hogy felszakadt a szám...
Kitartás! :(
Ha bàrmi van írj nyugodtan!
13/L
azért az hogy állami gondozásba vegyenek azt nem ajánlom.
ott is meg van a ranglétra és az van a legalján akit egy kvázi rendes* családból hoznak el.
*nem erőszakolnak meg,nem a kecskékkel alszol az ólban,és nem korbáccsal vernek.
úgyhogy válalj magadra minden amit nem otthon kell csinálni és utána kolesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!