Én gondolkozok rosszul vagy anyukám?
Illik a meghívást viszonozni. De nyilván anyukád lakásába, anyukád nevében fura, ha te hívsz meg valakit, úgy hogy ő nem akarja.
Van valami akadálya? Anyukád egyébként sem szeret vendégeket fogadni? Vagy mi a baja?
Az is lehet, hogy nem szereti a barátodat és valami kifogása van a személye ellen.
Én ilyen körülmények között biztosan nem erőltetném a meghívást. Inkább hívd el valami programra, vagy étterembe.
Akkor házon kívülre is meghívhatod.:)
Esetleg a nagymamához, nagybácsihoz, stb.?
Válaszolva a kérdésedre: igen, édesanyád gondolkodik rosszul.
Ha nem szeret vendégeket fogadni, de mindenképp szeretnél a ti lakásotokban főzni, akkor esetleg szervezz programot neki, bár, nem úgy tűnik a leírásból, mint aki különösebben forgalmas társasági életet él. De azért mégis. Nem lesz valami rokonotoknak, barátnőjének valami összejövetele? Esetleg aznapra beszervezhetnél egy ilyet, amikor édesanyád úgysincs otthon.
Egyébként kíváncsiságból, ha meghívnád és felvinnéd, mi a legrosszabb, amit édesanyád tehet?
Remélem kitalálsz valamit, de mindenesetre kérdezd meg, hogy a fiúval van -e problémája, vagy ... vagy? Lehet, hogy szerinte nincs rád jó hatással. Vagy bemutattad már őket egymásnak? Ha nem, akkor szerintem itt az ideje, talán anyukád is megkedveli. Bár, úgy látom, hogy itt inkább az a gond, hogy ha anyukád nem szórakozik, akkor tőled is ezt várja el. Ez persze nem jó, de remélem megoldod valahogy. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!