Ti is ezt tennétek anyukám helyében?
Anyukám kb. fél éve összejött társkeresőn egy pasival, aki kb. 100 km-re lakik tőlünk. Ezzel nem is lenne gond, de máris esküvőt akarnak, összeköltözni, gyereket stb.
Tudom, nem szép, de beléptem anyukám facebookjába, és írta az egyik ismerősének, hogy én itt maradok (nagyszüleimmel élünk együtt), ő pedig elmegy.
Szerintetek jogos, hogy kiakadtam? Mit gondoltok erről?
14/L
Hozzátenném, hogy erről a nagyszüleim nem tudnak semmit.
Lemaradt az elejéről, hogy apukámmal több éve már nem alkotnak egy párt, de ez szerintem lejött a leírásból. :)
Hagyjuk, hogy tényleg nem szép, hogy belenézel más facebookjába, de ez semmi anyád tervéhez képest. Jogos, hogy kiakadtál, hogyne, az ember az eleve csonka családban leledző saját lányát nem hagyja el, hogy pasizzon...
Persze nem tudjuk a körülményeket, de sok fantázia kell olyan szitu elképzeléséhez, amiben ez érthető.
Amit a fészen egymásnak írogatnak az emberek, annak nem sok köze van a valósághoz.
De ha kiakadsz azon, amit olvastál, az bizony jogos. Kár, hogy nem az ismerőse akadt ki rajta, felnőtt fejjel elmagyarázhatta volna anyukádnak, mi is az az anyaság.
Nekem is volt olyan osztálytársam, aki 120 km-re lakott az anyjától, bár munka miatt. Áprilisban a nagyszülőkhöz költöztek, a lány még akkor váltott osztályt, nagyon jó volt neki az utolsó 3 hónap...
Szeptember végén megkapta ezt az állást, a lány is azt mondta, hogy ő 3 héttel iskolakezdés után nem megy sehová. Az anya elköltözött, minden 2. hétvégén találkoznak, túlélték.
Ezt csak úgy leírtam egyébként, nem releváns, mert a kérdés kamu, nem úgy fogalmazol, ahogy egy 14 éves tenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!