Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti is ezt tennétek anyukám...

Ti is ezt tennétek anyukám helyében?

Figyelt kérdés

Anyukám kb. fél éve összejött társkeresőn egy pasival, aki kb. 100 km-re lakik tőlünk. Ezzel nem is lenne gond, de máris esküvőt akarnak, összeköltözni, gyereket stb.

Tudom, nem szép, de beléptem anyukám facebookjába, és írta az egyik ismerősének, hogy én itt maradok (nagyszüleimmel élünk együtt), ő pedig elmegy.

Szerintetek jogos, hogy kiakadtam? Mit gondoltok erről?

14/L

2016. szept. 30. 23:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

Egyébként nem volt szép hogy anyukád nevében azt ittad: Téged ott akar hagyni. Minek kell befeketíteni?

Olvasd el mégegyszer. Az anyja írta a barátnőjének hogy a lányát ott akarja hagyni a nagyszülőknél ő meg a pasihoz költözik. A kérdező csak elolvasta ezt a beszélgetést.

Kérdező, ha tényleg erre kerül a sor, azt azért tudatosítsd anyádban, hogy akkor elhagy téged, és akkor se jöjjön sírni ha nem jön össze a pasival, vagy ingyen bébiszitter kell a tesóhoz, mert azon a napon megszűnik létezni a számodra.

2016. okt. 1. 12:44
 12/14 A kérdező kommentje:

6-os: Sajnálom :(

7-es: Én nem turkálok az életében. Eszemben sincs. Véletlen volt az egész, hogy megláttam az üzeneteket.

Meg fogom vele beszélni, de előbb ki akartam kérni kívülálló emberek véleményét is, mert ha ez teljesen szokványos dolog lenne, hogy az ember elhagyja a gyerekét, akkor feleslegesen hoztam volna fel a témát amiből tuti, veszekedés lett volna.

8-as: Olvasd el, értelmezd, és azután írj. :)

10-es: Szerintem már túl sok "kamu" kérdést olvastál, és egybefolynak a kamu és a valós kérdések.

A többi válaszolónak köszönöm szépen!

2016. okt. 1. 20:21
 13/14 anonim ***** válasza:
88%
Elég beteges, hogy hamarabb érdekel tök idegen emberek véleménye, akik csak a te verziódat ismerik, mintha saját anyádé. Komolyan mondom, hogy szégyen ahogy viselkedsz.
2016. okt. 1. 21:28
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam volna, hogy le kell írnom, mert nem akarom magam sajnáltatni,de nem szeretek erről beszélni vele, mivel anyám pár évvel ezelőtt elhagyott, és külföldre költözött az akkori barátjával, adósságok miatt is így kerültem én mamámékhoz. Időközben hazajött, és most kb. ugyanaz az állapot.:) Nagyon szeretjük egymást, de biztos vagyok benne, hogy a pasik fontosabbak mint én. :) Nem ismersz se engem, se Őt, se a melléksztorikat, így ne vádolj meg azzal, hogy milyen szégyen vagyok.

Nem írok többet arról, hogy milyenek voltak az elmúlt éveim, de ha ennyire érdekel, hogy visszanéztél ehhez a kérdéshez és csupán ez alapján szűrsz le rólam véleményt, szívesen megteszem privátban..;)

Jó éjszakát!

2016. okt. 2. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!