23 évesen túl gyakori naponta telefonálni vagy interneten beszélni a szülőkkel?
Nem korfüggő, hogy mennyit beszélj velük. Ha szeretsz velük beszélni, nyugodtan hívd őket, biztosan ők is nagyon örülnek neki, ha éppen nem érnének rá vagy nem lenne jó az alkalom biztosan mondanák, de nem hiszem, hogy nem tudnának kibírni naponta fél órát, kétlem, hogy zavarná őket. Biztosan örülnek, hogy foglalkozol velük, és hogy tudtok egymás dolgairól.
Ha tényleg nagyon érdekel, hogy zavarja e őket, egyszerűen ne hívd őket pár napig, szerintem már egy nap után ők fognak keresni, hogy mi a baj. Bár nem ajánlom, mert amilyenek a szülők, túlaggódnák, és csak feleslegesen rájuk ijesztenél ezzel.
Egyetlen pillanatig ne hidd, hogy a szüleid sokallják a hívásod!
Egy szülőnek a legnagyobb öröm és áldozatos élete igazolása, ha ilyen szerető és ragaszkodó gyereke van.
Kívánom, hogy még nagyon sok évig tudjátok így szeretni egymást! ... és egy kicsit irigyellek is, mert nekem már nem élnek a szüleim.
Viszont a testvéremmel, aki 1000 km-re él tőlem, naponta, beszélgetünk egymással.
Szerintem szorosabb a kapcsolatunk, mint sokaknak, akik egy utcában laknak, de ez így van jól!:)
Koszi mindenkinek.
No vagyok es ha valai aki a baratom vagy tarsam BARMIBEN korlatozni akar akkkor tehet egy ssivesseget. Legyen az hobbim, talalkozas valakivel vagy telefonalas a szuleimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!