Ti se aggódnátok a gyereketekért, ha naponta ilyen 4-6 l vizet meginna?
Ma mondtam anyáéknak, hogy ma az iskolában megittam 4 l vizet és most ittam meg az elmúlt fél órában + 2l-t és hogy egy hete kb nagyon durván ki vagyok száradva és akármennyit iszok, állandóan száraz a szám, meg az arcbőröm is teljesen ki van száradva a szám körül, pedig ott eddig soha nem száradt ki. És arra számítottam, hogy valami olyasmit mondanak, hogy akkor menjünk el orvoshoz és hogy megijednek, hogy mi bajom van, meg hogy lehet, cukorbeteg vagyok (mivel a családunkban van több cukorbeteg is). Ehelyett anyám közölte velem, hogy azért szárad ki mostanában a bőröm a számnál, mert nagyon sokat zuhanyzok szerinte. Eddig is ennyit zuhanyoztam, mégse száradt ki.. Apám meg azt mondta, hogy azért szárad ki a szám is, meg azért iszok ennyit, mert Listerine szájvizet használok és hogy túlzásba vittem a szájvizezést azzal, hogy naponta 2x mosok fogat és mindkét alkalommal használok utána egy kis szájvizet. Erre mondtam, hogy a szájvizem egy hete elfogyott és azóta nem vettem újat, erre azt mondták, hogy az felszívódott a nyálkahártyámon. És nem hiszik el, hogy tényleg valami bajom van, mert szerintem nem normális, hogy valaki 6 l vizet iszik egy nap...És most nem az a bajom, hogy nem jönnek velem orvoshoz, mert egyedül is el tudok menni laborbeutalót kérni gondolom, csak most tökjó érzés így belegondolni, hogy tudják, hogy más cukorbeteg is van a családunkban és akkor simán megeshet, hogy én is az vagyok, mégis nagy ívből tesznek rá, mintha ez ilyen tök természetes lenne.
És ez most eléggé rosszul esett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!