Naponta felhív az apám 42 éves vagyok nagyon nincs erre szükségm, családos vagyok hogy értessem meg vele?!
Semmit !!! Örülj, hogy van apád aki szeret és még akkor is fontos vagy neki ha felnőttél!!!
Én mit nem adnék ha naponta felhívhatna apám, de nem tud mert 11 éve meghalt!!
Miért hív naponta? Unatkozik?
Beszélgess vele röviden. Sietned kell, éhes a kutya, macska felment az asztalra, vagy mitudom én. Majd rájön, sok a dolgod.
Ezt a másik telefont nem igazán értettem, de anyám is csinált úgy, csak megcsörgette a telefont, hogy hívjam vissza. 4-szer megtettem, elmesélte az egész rokonságot, de Ádám-Évától. 5. alkalommal nem hallottam a telefont, kocsiban, konyhában maradt, stb. Leszokott róla.
Majd te is ha idősödöl, kívánni fogod a gyereked társaságát, mert ez így működik!
Ha egy szülő már magányos akkor biztos az miatt is.
Az én lányom is 42 éves, ő be magyarázta neki, de ez sokáig tartott de hatásos volt, mert megértette.(a lányom kemény, nagy szájú,)
Vissza fogja magát az apja, de látni rajta hogy küzd, de szót fogad!
Ha nem veszed föl mindig, azt is meg lehet tenni, de nem jó a gyereked előtt így viselkedni, mert vissza kapod!
"Az én lányom is 42 éves, ő be magyarázta neki, de ez sokáig tartott de hatásos volt, mert megértette.(a lányom kemény, nagy szájú,)" - ebből ért valaki valamit?
Kérdező, én örülnék ha apám élne és felhívna akár naponta többször is...
Én is örülnék neki ha felhívna az apám, sajnos 11 éves koromban meghalt.
Amúgy nem lehet, hogy az a baja, hogy magányos? Nem gondoltál még arra, hogy szeret? Esetleg arra, hogy összeköltözzetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!