Hogyan NE bántsam meg apukámat?
A pszichomókus egy próbát megér. Végül is, ártani nem árthat. Mondjuk, nem érzek magamban olyan nagy problémákat, de elmegyek egy alkalomra, ott meg majd kiderül, hogy szükséges-e hosszútávon is oda járnom, avagy sem.
Ha pedig mégis súlyos probléma, hogy azt hiszem el, amit tapasztaltam, akkor majd a pszichomókus a jó útra terel.
El sem tudod képzelni, milyen töréseket tud az ilyesmi okozni.
Egy férfi ismerősöm teljesen aszexuális lett, amiért alkoholista, rossz anyja volt. Már a harmincas éveit tapossa, de nőkről hallani sem akar, soha nem is akart, inkább egyedül van.
Nyilván esetedben talán - szerencsére - nem történt ilyen nagy baj, de rengeteg apró nyomot hagyhat, aminek később te szívod meg a levét.
Arra figyelj, hogy jó pszichológust keress, egy kókler csak ront a helyzeten általában.
Szomorú, hogy úgy gondolod minden pasi utálja a gyerekeket...
Csak hogy tovább növeljem a jó apukák sorát: Én imádom apukámat, és ő is engem, attól függetlenül, hogy ő mindenképpen fiút szeretett volna, de lánya lett. :)
Viszont: ha apukád eddig nem foglalkozott veled, akkor nem hiszem, hogy ezek után szívesen látna téged, gyakorlatilag egy idegen vagy számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!