Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan NE bántsam meg apukámat?

Hogyan NE bántsam meg apukámat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Bevallom, félek beszélni apukámmal. A családban mindenki másként viszonyul hozzá, pl van aki gyűlöli, van aki ártatlannak tartja, és van aki egyszerűen csak halottnak tekinti. A magam részéről, én emberként gondolok rá, nem hatnak rám a negatív agymosások. De akkor is... félek beszélni vele.

2016. szept. 23. 09:49
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

A pszichomókus egy próbát megér. Végül is, ártani nem árthat. Mondjuk, nem érzek magamban olyan nagy problémákat, de elmegyek egy alkalomra, ott meg majd kiderül, hogy szükséges-e hosszútávon is oda járnom, avagy sem.

Ha pedig mégis súlyos probléma, hogy azt hiszem el, amit tapasztaltam, akkor majd a pszichomókus a jó útra terel.

2016. szept. 23. 13:16
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

El sem tudod képzelni, milyen töréseket tud az ilyesmi okozni.

Egy férfi ismerősöm teljesen aszexuális lett, amiért alkoholista, rossz anyja volt. Már a harmincas éveit tapossa, de nőkről hallani sem akar, soha nem is akart, inkább egyedül van.

Nyilván esetedben talán - szerencsére - nem történt ilyen nagy baj, de rengeteg apró nyomot hagyhat, aminek később te szívod meg a levét.

Arra figyelj, hogy jó pszichológust keress, egy kókler csak ront a helyzeten általában.

2016. szept. 23. 13:31
 23/23 anonim ***** válasza:

Szomorú, hogy úgy gondolod minden pasi utálja a gyerekeket...

Csak hogy tovább növeljem a jó apukák sorát: Én imádom apukámat, és ő is engem, attól függetlenül, hogy ő mindenképpen fiút szeretett volna, de lánya lett. :)

Viszont: ha apukád eddig nem foglalkozott veled, akkor nem hiszem, hogy ezek után szívesen látna téged, gyakorlatilag egy idegen vagy számára.

2016. szept. 24. 01:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!