Hogyan NE bántsam meg apukámat?
Igazából ez természetes, mert minden pasi utálja a gyerekeket.
-engem Apum mindig szeretett.
Mindegy. De hogy pl nagynéném szerint anyum a hibás. Szerinte, ha nem lennék, boldogabb lenne a huga (tehát anyum). De szerintem ezt azért mondogatja, mert neki nincs párja, állítólag nem is volt. Ezért mindent megtenne egy viszonzott szerelemért.
Nagyszüleim halottnak tekintik apumat. Mintha nem is lenne, vagy nem élne.
Anyum szerint én vagyok a legjobb dolog, ami történhetett vele. Azt mondta erősebbé tettem. Miattam vált határozottabbá, erősebbé.
Oké, szerintem az egész helyzet eléggé nehéz sokkal több kérdést vet fel, mint az alap kérdésed, ezeken gondolkodj el szerintem, mielőtt lépnél:
1. Nem akart gyereket, rendben ez mindenkinek szíve joga, hogy akar, vagy nem, de közölte ezt időben anyukáddal?
2. Ha ő annyira nem akart, akkor mi volt a védekezéssel? Vagy esetleg anyud ebben az akarata ellenére cselekedett? Titokban? Szerintem beszélgess erről anyukáddal?
3. Oké, lelépett (NEM, alapvetően NEM OKÉ), de utána keresett? "Megnézett" egyáltalán? Fizetett gyerektartást utánad bármikor is, vagy az abszolút semmi? (ha az abszolút semmi, akkor miért gondolod, hogy felnőttként kíváncsi rád?)
4. NEM, a férfiak sem utálják alapból a gyerekeket, sok férfi vágyik ugyanúgy rájuk, ahogy a nők, sőt van olyan nő, amelyik nem vágyik rá, nem lehet általánosítani ilyesmit!
5. Az látszik az írásodból, hogy nagyon nagyon vágysz egy apafigurára az életedben, nem is csak konkrétan rá én azt érzem, hanem egy felnőtt, idősebb férfi megbecsülésére, szeretetére, de ezt ne feltétlenül tőle várd szerintem, sőt, ha sikerül felvenned vele a kapcsolatot, akkor se várj semmit, számára te egy idegen van, de igazából per pillanat neked is ő.
Az alap kérdésed ennek a fényében pedig egy kicsit értelmét vesztett, mi az, hogy ne bántsd meg? Legyél udvarias, és annyira kedves, mint egy olyan valakivel lennél, akivel ugyancsak először találkozol az életben, és valami megbeszélni valótok van, még akkor is, ha olyan nehéz, múltbéli dolgokról van szó, mint, amiket írtál.
Egyáltalán nem utálja minden férfi a gyerekeket. Sőt! A legtöbben szeretik!
Szüleid mikor váltak el? Te egyáltalán nem találkoztál apukáddal? Tudsz róla valamit egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!