Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukam veszekszik az ennivalo...

Anyukam veszekszik az ennivalon! Szerinte tul sokat eszem?

Figyelt kérdés
15 eves vagyok. Minden reggel reggelizem, viszek tizorait, es menzas vagyok. Nem vagyok napkozis, orak utan edzesem van, oda viszek uzsonnat, de mire hazajovok, nagyon ehes vagyok. :( es siman tudnek 2x szedni mindenbol, mert nem lakom jol. Reggel ehesen kelek, hiaba eszem bosegesen(tojas, kenyer, zoldsegek, muzli, stb) tozoraira mar erzem, hogy tudnek enni. A tizorais/uzsonnas szendvics nem sokaig eleg, a menza kaja meg adagra eleg keves, ezert csak itthon talalkozom rendes fott etellel. Eszem levest, masodikat, de 1 ora mulva siman ennek ujra. Sokszor ehesen fekszem le. Anyukam nagyon haragszik, mert sokat eszem, sokba kerul. Ugy 1 eve van ez. Voltam orvosnal, vett vert meg minden, semmi bajom, jo kondiban vagyok, a speort miatt meg jobba is mint az osztalytarsaim, sot izmos is vagyok, nem vagyok elhizva egyaltalan. Egyszeruen nem tudok mit mondani arra amikor ramkiabal hogy eleg a kajabol, mikozben en meg ehes vagyok :(
2016. szept. 20. 15:52
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Én 25 éves nő vagyok, 50 kiló, de elég izmos, majdnem mindennap van súlyzós edzésem plusz mellette szellemi munkát végzek. Ha nem edzem, bevásárolok, főzök, takarítok, egy szóval egész nap pörgök és hatalmas adagokat meg bírok enni. Sokan rácsodálkoznak. 2-3 óránként eszem, húst, zöldségeket, rizst, zabot, tojást főleg. Rekordom: 10 egész tojás vacsorára.

Pedig én már nem vagyok fejlődő szervezet.

Teljesen normális, hogy ilyen korban és ennyi sporttal, plusz a tanulással több energiára (ételre) van szükséged. Azonban nagyon nem mindegy,mit eszel. Lassan felszívódó szénhidrátokat egyél meg tápanyagdús ételeket és nem leszek egy óra múlva megint éhes. :) És tényleg aludj és igyál sokat mellette.

2016. szept. 21. 11:26
 32/32 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normális. A kamaszok ijesztő mennyiséget képesek enni.

Amúgy én lányként (165 cm 44 kiló) eszem kb. ennyit mint te, pedig nem vagyok már növésben. Viszont sportolok és éjszakai diákmunkám is van, szóval valamiből pótolni kell az elhasznált energiát. Ha nem ehetek 3 óránként, rosszul vagyok.

2016. szept. 21. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!