Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukam veszekszik az ennivalo...

Anyukam veszekszik az ennivalon! Szerinte tul sokat eszem?

Figyelt kérdés
15 eves vagyok. Minden reggel reggelizem, viszek tizorait, es menzas vagyok. Nem vagyok napkozis, orak utan edzesem van, oda viszek uzsonnat, de mire hazajovok, nagyon ehes vagyok. :( es siman tudnek 2x szedni mindenbol, mert nem lakom jol. Reggel ehesen kelek, hiaba eszem bosegesen(tojas, kenyer, zoldsegek, muzli, stb) tozoraira mar erzem, hogy tudnek enni. A tizorais/uzsonnas szendvics nem sokaig eleg, a menza kaja meg adagra eleg keves, ezert csak itthon talalkozom rendes fott etellel. Eszem levest, masodikat, de 1 ora mulva siman ennek ujra. Sokszor ehesen fekszem le. Anyukam nagyon haragszik, mert sokat eszem, sokba kerul. Ugy 1 eve van ez. Voltam orvosnal, vett vert meg minden, semmi bajom, jo kondiban vagyok, a speort miatt meg jobba is mint az osztalytarsaim, sot izmos is vagyok, nem vagyok elhizva egyaltalan. Egyszeruen nem tudok mit mondani arra amikor ramkiabal hogy eleg a kajabol, mikozben en meg ehes vagyok :(
2016. szept. 20. 15:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
73%
Ha az orvosod is azt mondta, hogy nincs semmi bajod, akkor ezt anyádnak is be kell látnia.
2016. szept. 20. 16:27
 12/32 A kérdező kommentje:
15 eves fiu vagyok. Minden hetkoznap 5 fociedzesem van, hetvegente a baratokkal focizom, jarok biciklizni, uszni is. Minden nap 5 km-et gyalogolok oda es vissza sulibol. 171 cm vagyok es 68 kg voltam legutobb mikor mertem magam. Ha megfeszitem a bicepszem, tricepszem, akkor kemeny, tonusos, a hasamon is vannak kockak es a labam is izmos. Szoval egyaltalan nem vagyok elhizva. Ne is faradok el a futastol, leocsozestol stb. Tenyleg jo kondibanvagyok, jol is erzem magamat a boromben. Csak az etvagyam hatalmas.
2016. szept. 20. 16:28
 13/32 anonim ***** válasza:
43%
sajnálom hogy ilyen anyukád van aki gyakorlatilag éheztet téged :( ebben a korban én is kb kétszer annyit ettem mint most felnőttként úgyhogy teljesen érthető hogy iylen az étvágyad
2016. szept. 20. 16:32
 14/32 anonim ***** válasza:
41%

Itt minden lány 40 kilós és minden fiú színtiszta izom, nem tudtátok? Az orvosok meg mindig egyből rájönnek, mi a baj.

Na, megyek egy kört az egyszarvúmmal.

2016. szept. 20. 16:33
 15/32 anonim ***** válasza:
84%
A leírtak alapján nem csoda, hogy ennyire éhes vagy.
2016. szept. 20. 16:34
 16/32 anonim ***** válasza:
86%
Ebben a korban az én fiaim is faltak állandóan, és mindkettő csontsovány volt, szerintem ez a kamaszkor velejárója, de majd elmúlik az állandó éhség egy idő után.
2016. szept. 20. 16:45
 17/32 anonim ***** válasza:
21%
Ne feküdj le éhesen, legyen otthon kenyér és zsír, egy kis libazsíros kenyé sóval és pirospaprikával nem kerül sokba és laktat.
2016. szept. 20. 16:54
 18/32 anonim ***** válasza:
96%
Én sose ettem sokat, kamaszként sem, de mondjuk nem is sportoltam rendszeresen a tesiórákon kívül. Meg alacsony is vagyok nagyon, csak 153cm (lány). A két fiú tesóm viszont kamaszként állandóan zabált. Az egyiküknek azóta is nagyon jó étvágya van, a másik viszont nagyon keveset eszik már felnőttként. Mindenkinek másmilyen az anyagcseréje és a szervezete. Ha az orvosi vizsgálatok szerint nincs bajod, akkor valószínű tényleg nincs. Mondjuk írtad, hogy csak 1 éve van ez, előtte is viszonylag sokat ettél azért, vagy lényegesen kevesebbet?
2016. szept. 20. 17:02
 19/32 A kérdező kommentje:
Utolso, en ezeket nem tudom megvenni magamnak mert nincs mibol. Es nem fogok hagymat meg zsirt dugdosni a szobamban.
2016. szept. 20. 17:02
 20/32 anonim ***** válasza:
94%

Minden tinédzser - főleg a fiúk - többet esznek egy felnőtt embernél, ez nem érv a Kérdező ellen, hanem normális.

Viszont ez a probléma eléggé megkeserítheti az életedet, mert nem is annyira a mennyiséggel van baj, mint hogy állandóan éhes vagy az evéseken kívül is. Ez így nem jó.

Én a helyedben azt vizsgálnám meg, hogy az ételek összetétele elég táplálékokat tartalmaz-e? Nem csak üres kalóriákat viszel-e be? Mert akkor szokott az ember indokolatlanul hamar éhes lenni megint.

2016. szept. 20. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!