Anyukam veszekszik az ennivalon! Szerinte tul sokat eszem?
Ne haragudj de néha egy felnőtt férfi nem eszik ennyit amennyit te leírtál. Nem lehet hogy valami bajod van? Nem ártana kivizsgálni.
Illetve egy kerdes: megis hány kiló vagy?
1, fejlődésben lévő szervezetnek szüksége van megfelelő táplálkozásra.
2, emellett sportolsz is ami még több energiát igényel.
Szerintem ezek mellett normális hogy több ételt kívánsz mint mások
Ha evés után egy órával éhes vagy, az gáz.
Elmennék másik orvoshoz. Nehogy már ilyen tele gyomorral éhes legyél. Mert az, hogy ennél még, az egy dolog, de hogy konkrétan éhséget érzel, az nem jó.
Aki azt írja, hogy ez nem normális, az nem látott még kamasz gyereket vagy mi?
Az én húgom most 14 és egész nap eszik, ez így normális. Fejlődésben lévő szervezetnek szüksége van rá, főleg ha még sportol is mellé.
A serdölők anyagcseréje egyébként is hihetetlenül gyors.
Szerintem elég paraszt dolog anyádtól, hogy ez miatt kiabál veled és soha sem fogom megérteni az ilyen szülőt, aki a saját gyereke szájából sajnálja az ételt. Nem tudom, hogy vannak e anyagi gondjaitok, de ha nekem lenne én inkább nem ennék, csak a gyerek lakjon jól, ha már vállaltam akkor gondoskodok is róla.
Nem nagy dolog. Én is ennyit szoktam enni. Aki szerint ez baj az sosem volt fiatal?
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!