Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem rá anyut arra,...

Hogyan vegyem rá anyut arra, hogy engedje a hajfestést tanév közben is néha? 14l

Figyelt kérdés

Már volt festve a hajam,de csak szünetbe.Azért ellenzi,hogy nehogy rosszat gondoljanak a tanárok.(igaz,hogy ötödik óta ismer mindegyik az énektanár kivételével)

Hogyan győzzem meg?

2016. szept. 20. 05:41
 1/9 anonim ***** válasza:
7%
Mond neki, a nem, akkor örök harag és elmész hazúról.
2016. szept. 20. 06:12
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Milyen színű a hajad, és milyenre akarod festeni? Mert ez sem mindegy. :)
2016. szept. 20. 06:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Sötétbarnáról sötét vörösesbarnára.Vagy előre bármien színű tincs.
2016. szept. 20. 07:01
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

Inkább tanulj. Feleslegesen ne vegyszerezd még, teljesen tönkre fog menni idő előtt.

" bármien ". BÁRMILYEN.

Na ezt is illene megtanulni.

2016. szept. 20. 07:37
 5/9 anonim ***** válasza:
54%

Egy ezek a #4-es válaszolóval!

Túl fiatal vagy még, idő előtt tönkre fogod tenni a hajadat! Én sem enged nem a saját gyerekeknek, hogy 14 évesen feleslegesen vegyszerezze... Én 20 éves vagyok, és egyetlen egyszer sem festettem a hajam, még csak satír sem volt benne... Nekem így tetszik. :) természetes haj a legszebb, hidd el! :)

2016. szept. 20. 09:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a kompromisszumot ajánlom. Tehát fogod magad és megbeszéled anyuddal hogy hajszínezővel kened be a hajad. Az pár mosás után kijön. Neked meglesz az élmény és több színben is pompázhat a hajad. Ő pedig abban a nyugodt tudatban lehet hogy nem egy "végleges" dolgot csináltál. És ha valaki megszól max lemosod... :)
2016. szept. 20. 09:27
 7/9 anonim ***** válasza:
50%

Ha annyira akarod - bár "ien" helyesírás mellett inkább arra kéne koncentrálnod - hajszínező.

Mellesleg nem értem, miért akarod tönkre vágni a hajadat. Fiatal vagy, ráérsz később festeni.

2016. szept. 20. 09:29
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
Nem értem hogy mi a jó a hajfestésben. Aki szép az anélkül is az aki meg ronda azon úgyse segít. Pont mint a smink.
2016. szept. 20. 10:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Kapják be a tanárok
2016. szept. 20. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!