Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyukámnak...

Hogy mondjam el anyukámnak hogy a harmadik héten rögtön kaptam két karót?

Figyelt kérdés
Ráadásul egy napon. 7.es vagyok, de valószínűleg hamarosan már a koporsómban fogok feküdni, mert anyum kinyír.

2016. szept. 19. 09:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szedd ösze magad hamár verseny istálobba jársz ,ne légy lusta.gyakorold többet és javisd ki.
2016. szept. 20. 04:32
 22/24 anonim ***** válasza:
46%
En sem voltam valami nagy tanuló általánosba, de azert 1-es taln egész évbe ha volt 1-2db. Az az egyes amit kaptál biztos jogos volt hisz azert azt sem isztogatják csak úgy. Szerintem minél előbb mond meg anyudnak.. rosszabb ha későn derül ki.
2016. szept. 20. 17:05
 23/24 anonim ***** válasza:
92%

Az ilyen tavalyi anyagbol iratast ev elejen en is de ruhelltem...

Szepen magambaszalltam nyaron, elhataroztam hogy na jovore tanulni fogok rendesen, keszultem is elso naptol kezdve orarol orara, erre elso honap vege fele bebàsztak egy ilyen tavalyi anyagos dogat ami persze nyilvan szar lett, mivel tavaly meg nem voltam szorgalmas, igy mindjart ev elejen egy szar jeggyel elvettek a kedvemet a tovabbi hajtastol, es uszott is el a felevi otos.

Azt kene agyonverni aki kitalalta.

2016. szept. 21. 14:37
 24/24 anonim ***** válasza:
Pár egyes nem a világvége.
2016. szept. 21. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!