Hogy mondjam el anyukámnak hogy a harmadik héten rögtön kaptam két karót?
Figyelt kérdés
Ráadásul egy napon. 7.es vagyok, de valószínűleg hamarosan már a koporsómban fogok feküdni, mert anyum kinyír.2016. szept. 19. 09:52
11/24 anonim válasza:
Az itthoni oktatás színvonalát ismerve én nem kezdenem el rögtön butának titulálni a kérdezőt...
12/24 anonim válasza:
És miböl és miért ? Ez kérdés itt .
13/24 anonim válasza:
Az én osztályomban mindenkinek van minimum 3 jegye (8.A) és nekem: 5 4 4 a másik osztályban meg vagy 10 jegyuk van és még a tavalyi kitűnőknek is 1-essel van tele az ellenorzojuk.
14/24 A kérdező kommentje:
Lány vagyok (egy privis kérdésre válasz).
Az egyiket kémiából, a másikat matekból kaptam - és igen, eltaláltátok, tavalyi anyagból. Mellesleg nem általános iskolába járok, hanem nyolc-osztályos gimnáziumba, ami benne van az ország top tíz gimnáziuma+középiskolája listában, negyedikben a felvételim alapján választottak be a 180 jelentkező közül a 30 bejutottba. Szóval buta semmiképpen sem vagyok, az még más kérdés, hogy lusta vagyok :p
2016. szept. 19. 18:23
15/24 anonim válasza:
Nem kellett volna ilyen iskolába menned.
16/24 anonim válasza:
Hát matekom amit majd csütörtökön irok az is karó lesz.. De nem depizunk.. Ha egyes lesz nap végéig be se fejezzük a nevetést
17/24 anonim válasza:
Először os szégyellje mondenki magát, aki ket karo alapjan itel meg valakit. Nekem is nehez mindig a kezdes mert nyaron hozzaszokok a semmitteveshez. Vannak ilyen tipusok.
18/24 anonim válasza:
Jézusom, mi a faxnak íratnak a múlt évi anyagból dogát? :/ Semmi értelme, inkább ismételjetek, aztán térjetek rá az idei év anyagára... Ezt a poroszos begyöpösödött oktatási rendszert. De azért kimegy a pedagógus tüntetni a belvárosba... Komolyan mondom, eszméletlenül felhígult ez a szakma...
19/24 anonim válasza:
Ember mit vársz?
Szerinted magadnak vagy másnak tanulsz?
Tanulj és javítsd ki!
Utolsó válaszolónak meg szerinted mikor írassanak a tanárok és meddig várjanak?
Nekünk már 2. héten 3 dolgozatunk volt.
20/24 anonim válasza:
Komolyan van haszna annak hogy dobálják a karókat a suliban? ??? Ér bármit is a büntetés vagy ha leszidom? Ugyan már.... kinél értek el eredményt ezzel a szüleik? Na ezért nem szólok. Mert kijavítja. De a mi sulinkban nem azt nézik mit nem tudsz hanem hogy mit igen.... a gyerek mindig is kitűnő volt eszembe nem jutna versenyistállóba adni. Más persze ha magától akart volna. Most legyen még gyerek ez az én véleményem. Belőlem is ember lett pedig a suliban bukdácsoltam meg folyton szidtak a szüleim i. Sehova se vezetett eredménye se volt. Mégis többre vittem mint sok színötös osztálytársam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!