Bántó nem hazamenni, ha a család beteg?
Szülőként pofámról égne a bőr, ha egy sima fosás miatt segítésget várnék el a gyerekemtől, mindezt úgy, hoyg tudom elég fertőző a betegség, hiszen a fél család már elkapta.
Mertha mondjuk kórházban lenne rákkal érthető volna az igény, de azért bocs, nehogy már azért mert 10-15 percenként wc-re kell menni előadjuk a haldoklót... Szerintem anyád elég pofátlan, a helyedben kiosztanám egy kicsit.
Alapjáraton az a gond, hogy szerintem nonszensz elvárni, hogy én ezért utazzak haza, mert ők betegek, aminek az lesz a vége, hogy engem is megbetegítenek. Engem szerintetek ki ápol, ha én lebetegszem miattuk? Szerintetek ők eljönnek hozzám főzni, mosni, takarítani, bevásárolni, mert én fosok, hányok és jártányi erőm sincsen? Arról nem beszélve, hogy ha két hétre táppénzre kerülök az megint egy csomó pénzkiesés a családi kasszából, ami nem hiányzik nekünk. Az meg pláne nem, hogy még a saját családomat is megfertőzzem. Én azért utazzak haza, mert ők fosnak, hánynak, és mossak, főzzek, vásároljak be rájuk két napra, aztán még hozzam is haza a vírust, és fertőzzem meg magamat, meg a családomat is. Ha ezért önző vagyok, mert erre nem vágyom, akkor igen, vállalom, hogy önző vagyok.
Én nem várnám el a gyerekemtől, hogy hazajöjjön, ha ennyire beteg vagyok, főleg, ha tudnám, hogy milyen beteges természet, és úgyis elkapja tőlünk a fertőzést, aztán meg viszi haza a saját családjához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!