Ti adnátok erre pénzt a lányotoknak?
Nem potólnám ki neki ennyivel! 19 éves érett dolgozni tudó lány, dolgozzon meg érte,max 10-15 ezer ft-ot adnék bele!
De inkább költene másra mint ilyen drága ékszerre
Nem titok, egy nyakláncról van szó, de a kérdés szempontjábol lényegtelen. Másrészt nem én vagyok az, akinek kell, főleg hogy férfi vagyok.:)
Válaszokat köszönöm.
Én egyedül keresek közel ennyit, de nem támogatnám teljes mellszélességgel a 19 éves gyereket abban, hogy 80 ezres cuccokat gyűjtsön hobbiból vagy divatból, lényegtelen, hogy ékszer vagy akármi más. Amennyiben ez a jövendő munkájával, életpályájával kapcsolatos (pl. hangszer, fotós felszerelés, szobrász/festő kellék), az más, abban természetesen számíthat rám.
Az, hogy a szülőnek viszonylag magas a jövedelme, nem azt jelenti, hogy lapáttal kell kiszórni a pénzt az ablakon hülyeségekre. A gyerek is többre megy azzal, ha továbbtanulást, külföldi tapasztalatszerzést, nyelvtanulást, lakást, autót, kezdőtőkét kap indulásként, nem egy doboz ékszert, amit a saját jövedelméből már nem tudna tovább gyarapítani.
Még annyi: én nem a gyerekeimért, hanem a családunkért dolgozom, aminek én is része vagyok, és nekem is vannak igényeim, jövőbe mutató szükségleteim. Nem fogom ezeket alárendelni fölösleges hülyeségeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!