Ti adnátok erre pénzt a lányotoknak?
Figyelt kérdés
Ha a családban a szülők jó fizetéssel rendelkeznének (összesen kb 800-850 ezer Ft bevétel/hónap 4 emberre a háztartásban) és azt kérné a lányotok, hogy pótoljátok ki neki az általa kinézett drágább ékszert (kb 80 ezer Ft), amibe nektek kb 30-40 ezer Ft-ot kéne beleadni, a fennmaradó összeget ő fizetné ki. 19 éves a lány.2016. szept. 15. 18:47
1/35 A kérdező kommentje:
Ja, és a lány nem dolgozik jelenleg, tanuló.
2016. szept. 15. 18:48
2/35 anonim válasza:
Èn most vetem 100 ezres èkszert a lányomnak. Ez nem kèrdès nem 30 40 ezret hanem az egyèszet megvennèm a hejedbe.
3/35 anonim válasza:
Nálam ez nem a havi fizetéstől függene,hanem hogy tényleg szükséges lenne e az a dolog,vagy csak egy kacat lenne a többi között az ékszerdobozban.
4/35 anonim válasza:
Ékszert semmiféleképpen, mivel magamról tudom, hogy pár napig/hétig hordanám, utána már nem
5/35 anonim válasza:
Lehet tudni, milyen szakma kell ahhoz, hogy ilyen pénzt tudjak csinálni?
6/35 anonim válasza:
Az én szüleim ennél sokkal drágább ékszereket vettek nekem, pedig ennyi bevétel nem volt. Természetesen csak aranyat, nem valami divatgagyi szart. És nem csak úgy, hanem valamilyen nagyobb ünnepre vagy eseményre.
7/35 anonim válasza:
19 évesen teljesen felesleges 80ezres ékszert viselni, úgyhogy nem
9/35 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy rosszul fogalmaztam, nem ékszer, hanem egy kiegészítő, úgyhogy valoszínűleg nem csak pár hétig hordaná. Van már más drágább kiegészítője/ékszere is, tehát nem ez lenne az első.
A szülők mérnökök egy multicégnél, jó beosztásban van mindkettő + 1 van egy kiadó ingatlanuk.
2016. szept. 15. 19:04
10/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, kérek mindenkit, hogy indokolja az adott válaszát. Köszönöm.
2016. szept. 15. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!